Emineer33 Mersin üniversitesi tıp fakültesinde normal doğum yapanlar var memnun kaldınız mı nasıldı bilgi verebilir misiniz
Emineer33 ycl4644 doktorum tıp fakültesinde ama normal doğuma girmiyor ani sezeryan olursa kendi doktorum girmesini istiyorum o yüzden ama orda nasıl oluyor normal doğum bilmiyorum
Hly_anne33 Merhaba aradan baya zaman geçmiş ama ben yinede bilgileriöi paylaşayım mersin üniversitesi hastanesin de iki normal doğum yaptım çok memnun kaldım çok ilgilendiler özel hastaneden daha ilgili ve güler yüzlülerdi kesinlikle tavsiye ederim
selma_unlu33 Hly_anne33 merhaba Bende normal doğum yapmak istiyorum üniversitede siz hangi doktorda yaptınız ayrıca özel oda isteyip ücret ödediniz mi odediyseniz eğer fiyatını yazar mısınız teşekkür ederim şimdiden
Hly_anne33 selma_unlu33 kusura bakmayın bebeğim hastaydı kaç gündür uygulamaya girmiyordum mesajınızı Yeni gördüm ben iki doğumumu üniversitesi de yaptım normal doğum olunca acilden giriş yaptım herhangi bir doktor seçmedim
Hly_anne33 selma_unlu33 ama arkadaşım Hüseyin hocada sezaryen doğum yaptı memnun kaldı özel odada kaldın ama özel odadan hiç memnun kalmadı
selma_unlu33 Hly_anne33 Allah acil şifalar versin beraberinde sağlık sıhhat versin geçmiş olsun. Bende doktor secmeyecegim ama özel odayı merak ettim kime danışacağımı bilemedim size sormak istedim
Hly_anne33 selma_unlu33 benim arkadaşım özel oda daha iyi olur diye düşündü ama memnun kalmadı hemşireler ilgili değilmiş doğum yapacağın bölümün servisini tercih edersen daha çok memnun kalırsın
selma_unlu33 Hly_anne33 maalesef orası daha belli değil nişanım geldi hastanede ondan sonra muayene yaptılar çatı muayenesi açılma var mı yok mu diye nst de bağladılar sancım yok sadece nişanım geldi evde bekliyorum bende
Hly_anne33 selma_unlu33 normal doğum olursa doğum hanede kalıyorsunuz odalar tek kişilik refakatçı kabul etmiyorlar ama gerekte duymuyorsunuz Allah razı olsun hemşireler ve doktorlar 5 dakika yalnız bırakmıyorlar çok ilgileniyorlar ben çok memnunum kaldım hepsinden
selma_unlu33 Hly_anne33 gözünüz aydın diyelim o zaman Allah bağışlasın şuan bende yatırıldım Nişan geldikten sonra suyu sık sık ama azar azar gelmeye başladı.
Hly_anne33 selma_unlu33 çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah Allah bir seste kurtarsın sağlıkla gelsin…benim doğumu Hatice hoca yapmıştı tesettürlü bir doktor
selma_unlu33 Hly_anne33 etrafta gördüklerim hep erkek ya daha bayan bir tane gördüm oda asistan olabilir