00ilay00 Kızlar Ferrum kan ilacından kullanan var mı günde 2 defa kullanıyorum ellerimin üstünde kaşıntı benek benek lekeler oluştu başına gelen var mı
Aynenkanka 00ilay00 ben günde 1 kullanıyorum böyle bi şikayetim olmadı. Prospektüsü okudunuz mu belki yan etkisidir
Zehra-12455 00ilay00 benimde elerim kaşınıyor baya bende ferum kulanıyorum afedersiniz idrar rengini de koyulaştırıyor
deryaumay20 00ilay00 ilaç ile ilgili olduğunu düşünmüyorum canım ama gebelikte lekelenme görülebilir benim de oldu doğumdan sonra geçer deniyor bakalım ama kaşıntın falan artarsa bir görün derim doktora
00ilay00 Aynenkanka evet yan etkisinde yazıyor ama kanım düşükmüş doktor günde 2 kere kullanman lazım dedi
Zehra-12455 00ilay00 canım içemiyorsan yerine sabahları pekmez içebilirsin ben doktoruma dedim dedi pekmez iç
May05 Hap olarak mı küçük şişe sıvı olarak mı kullanıyorsunuz ? Aç karnına almanız gerekiyor en az iki saat kahve süt ürünleri tüketmeyin belki bunlar da yapmış olabilir doktorunuza söyleyin bence en kötü sağlık ocağına danışın geçmiş olsun çok 🙏
00ilay00 May05 hap olarak aç karnına kullanıyorum kahve çay süt peynir tarzı gıdalarda yemiyorum 2 saat
Snnaadayi @00ilay00 günde 1 defa kullanıyorum böyle bı şikayetim yok farklı kullandığınız ilaçlar varsa onlara reaksiyon gösteriyor olabilirsiniz