Deletedmom_116 Kızlar doktorum enfeksiyon var diye (cefaks ) diye bı ilaç yazmış kullanım kılavuzunu ne deniliyo onda hamileler kullanmasın yazıyı 😂🙄Nasıl oluyo bu Bı zararı olur mu acaba kulanann varmı
AyFa1608 Deletedmom_116 bana da hep yazıyolar içmiyom aşkım😂 idrar yolu için mi verdi ? Her seferinde enfeksiyon çıkıyor antibiyotik veriyor. En son artmıştı enfeksiyon 2 tane antibiyotik vermiş almadım bile. 1 hafta sonra idrar tertemiz çıktı🤣
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_116 ayy bnm başıma da geldi doktorum vermişti eczanede kiler dedi bna hamilelikte kullanılmıyormuş doktoruma sormuştum geçen sene kullan demişti kullanmadım ondan sonra bebeğim düştü zaten
yanlisanlamaama Deletedmom_116 ben kullandım o ilacı doktorumun onayıyla. Çok ağır bir grip geçirdiğim için mecbur kullandım ciğerlerime indi hep enfeksiyon bana bişey olmadı antibiyotik yüzünden çok şükür tabi sizi bilemem
Deletedmom_116 AyFa1608 bende kullanmam ilaç kolay kolay ama enfeksiyon bayadir var Biliyorum yanma falan vardı geçmedi öyle olunca mecbur kullaniyim
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_116 biz abartmıyoruz doktorlar doğru düzgün bilgi vermiyor verse bu kadar kafamız karışmaz
Deletedmom_116 AyFa1608 Uc beş kullanmaya başladım bakalım faydası olur inşallah ağrım var geçmezse sorun 🥺
Deletedmom_116 FatmaAselinAnnesi_60 aynen aynen benim tlf dan yazdı ilacı😂😂O kadar soylim sana Sonuçlara baksın diye aradım
yanlisanlamaama Deletedmom_116 hem dahiliye hem de kendi kadın doğum doktorum onay verdi bazı doktorlar hastanın insiyatifine bırakıyor benim durumum ağır olduğu için öyle bir şansım olmadı maalesef kullandım
Deletedmom_116 yanlisanlamaama Benimkide riskli mecbur bı şekilde geçmesi lazım enfeksiyon ağrı yapiyo aşırı dogurcak gibiyim. Ve onun dışında oğlum aceleci önde gidiyo
yanlisanlamaama Deletedmom_116 geçmiş olsun doktorunuz izin verdiyse kullanın o halde, enfeksiyon bebeği etkiliyor çünkü
Asli1923 Tabii ki hiç hasta olmasak kullanmasak daha güzel, ama gerekli olduğunda kullanmak zorundayız ilaçları