Daisy0000 Badem_gozlum_ Hamile pantolonu almak yerine 40 beden pantolon aldım,sonrasında daraltır kullanırım.Hamile pantolonu çirkin duruyor beğenmiyorum 😁
Dlkzz Badem_gozlum_ lcw den aldım. Zaten başka yerde de bulamadım boyum 1.75 olduğu icin🤭 ama yıkadıktan sonra cok kötü oldu ya. Üstelik 400 TL ydi.
Badem_gozlum_ Daisy0000 canım bel bölgesi esnek olsun istyrm doğuma kadar kullanırım kaç kilo alırım bilmiyorum
Momsy410 Badem_gozlum_ indirimden almistim 3. Ayimda almistim 9. Aydayim simdi 🤭 tam hatirlamiyorum ama 300 tl falan olabilir tanesi
Momsy410 Badem_gozlum_ cok rahatti hic yipranma olmadi ikisinde de ama daha uyguna bulsam daha uyguna da alirdim 6-7 ay kullanilacak bi pantolon. Yurtdisinda yasadigim icin en uygun bunlar vardi trde olsam defacto falan alirdim kesin
yask Lcw dan 20. Haftamda kendi bedenimde almıştım 130 tl gibi bir fiyattı, 29. Haftamdayım hala oluyor bel kısmı ayarlanabiliyor. Çok para vermeye gerek yok bu tarz ürünlere diye düşünüyorum 🙏🏻
yask Badem_gozlum_ hala var mı ya da aynı fiyat mı maalesef bilgim yok. Kodunu yazayım size siz mağazaya gittiğinizde sordurun isterseniz 🥰
umycnr94 Ben genelde tayt gyiniyorum zaten tayt üstüne bol uzun şeyler tercih ediyorum hem sonrasında da giyerim diye hemde asiri pahalı herşey gibi hamile giyim de
Ahsen68 Ben de lcw den aldım bir de trendyoldan lyn mama diye ama 36 beden bile baya büyüktü terzide pens attırdım başlarda biraz çirkin oluyordu ama kilo aldıkça daha iyi oldu