Aysenur426868 Arkadaşlar merhaba hastane çantamı hazırladım bebek olarak tam onunki inşallah kendime şimdi depend mi koyuyum külot bez olarak onun giyiminde zorlandinizmi ? Siz ne koydunuz afadersiniz kanama için en uygun olan ürün nedir normal ped olmaz degilmi
Badem_gozlum_ Aysenur426868 orda verdiler hasta bezi zaten iki kere fln kullandım pede döndüm. sondayi ameliyata girmeden takıyorlar çok acımıyor korkma canım
2baybannesi Aysenur426868 bir hafta sonra ikinci sezeryan olacağım ben ilk dogumumda da deepend kullandım çok rahat oldu açıkçası yine çantama deepend koydum zaten ilkte altınıza hasta bezi seriyorlar uyusukken giyme şansınız yok uyuşukluk geçince kullandım benim aşırı kanamam olmadı bir paket deepend kullandım sonrasında ped kullandim bundada olmaz diye bir paket aldım ama olursa bir paket daha alırım
Aysenur426868 Bide arkadaşlar sonda varya devlette olacagimda söyleme şansımız oluyormu onu uyustuktan sonra mı takiyolar canlı yapmazlar degilmi?
Seyma-sare-polat1 Aysenur426868 devlette nasil oluyor bilmiyorum ama ozelde ilk doğumumda anesteziden önce taktılar diğerinde anesteziden sonra konus istersen öncesinde
Seyma-sare-polat1 Ben 2 defa sezeryan doğum yaptım zaten kanamayı onlar çektiği için çok bir kanama olmuyor ben ilk ayağa kalktığımdan itibaren normal ped külot kullanmıştım tabi herkesde farkli olabilir ama
Aysenur426868 Seyma-sare-polat1 bende ilkinde özeli deneyip olmayınca apar topar sezaryan olunca canlı canlı taktılar ya açısından korktum inşallah söyleme şansım olurda onlarda o şekilde yapar inşallah korku sardı yine Yusuf Yusuf’um
Seyma-sare-polat1 Aysenur426868 ilkinde anlamadım ne oluyor dedim ama olan olmustu sezeryan basli başına bambaşka bir deneyim
Dmrsld Bende çarşamba olucam hem depend aldim hemde kotex ultra gece aldim kimi doktor terleme yapar diye depend giymeye izin vermiyormuş