Herkese merhaba hanımlar
Evet herkes gibi bende okudum hep doğum hikayelerini ☺️merak edip durdum acaba benim hikayem nasıl olacak diye çünkü çok korkuyordum😁 neyse gelelim hikayeme 23 Şubat sabah saat 4.30 gibi nişan geldi saat 9.00da randevum vardı bekleyeyim dedim ama çok gelince kanama dayanamadım çam sakura Hastanesi’nde takipliydim gece acile gittim baktılar evet açılma var ama sancı yok doktor 40+2 haftalıksın 41 e kadar bekleyeceğiz ağrın sancin olursa gel yoksa suni sancı ile doğum yaparsın dedi 🤕 neyse eve geldim hafiften sancılar başladı tabi ama çok hafif biraz uyudum sonra kalktım eşim kızım oğlumla birlikte evi toparladık bu arada sancıları takip ediyorum en son 5 dakika da bire düştü sancılar yemekleri de pişirdim saat oldu akşam 9.00 dedim hadi doğru hastaneye tekrar acilden giriş yaptık açılma 5 cm olmuş sancılar daha da sıklaştı acilde nst ye bağladılar 10 dk orada kaldım sonra doğumhane katına çıkartılar beni orada tekrar muayene edildim ve sancı odasına geçtim refakatçi olarak görümcem kalacaktı yanımda eşime dedim acele etmeyin sabahı ancak bulur doğum o gitti ablasını almaya neyse beni tekrar nstye bağladılar ebe geldi baktı tamam dedi bir anda ne olduğunu anlamadım yatağı hemen çatala çevirdiler bebek bakım unitesini hazırladılar çocuk hemşireleri ebeler doktor etrafımda doktor baktı sancı gelince ıkın dedi doğum başladı dedi ben şok 3.ıkınmamda saat 21.42 de kızım kucağımdaydı 🥰 hiç bir şey anlamadım çok şükür sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya geldi yavrum ne refakatçim yetişti ne bebeğin kiyafetleri😅eşimi aradım o da öylesine aradığımı sanmış dedim kızımız doğdu herkes çok şaşırdı bu kadar çabuk olduğuna ☺️ dikişim vs yok bir kaç saat doğum yaptığım oda da kaldım kontrol amaçlı daha sonra lohusa katına çıkarttılar şansıma tek kişilik odada kaldım.İlgi alaka herşey süperdi doktor dahil ebeler beni çok motive ettiler doğum sonrası süreç te mükemmeldi benim için ben çok çok memnun kaldım çam sakura dan 24 saatim dolunca da taburcu oldum 3 gün arayla rutin kontrollere çağırdılar gittik hepsi bu kadar 🥰 rabbim doğumu bekleyen tüm hamile arkadaşlara da böyle güzel doğumlar nasip etsin🤲bebek bekleyen tüm anne adaylarına da tez zamanda rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler versin 🤲 sorularınız olursa seve seve yanıtlarım ☺️