Duyguuuahmet ben de çok kararsızdım 😁 aç karnına içebilir miyim nasıl bi şey içeceğim kusar mıyım kendimi tutabilir miyim ya diyabetim varsa hastane ilaç nasıl olacak psikolojim bozulacak diye kendi kendime dert ediniyordum. Ailemde diyabet olması ve kilolu hamile kalmam beni tereddüte düşürdü, tedbir almak varken yarın pişman olmak istemediğim için yaptırma kararı aldım. Geçen hafta yaptırdım, korkulduğu gibi bir tadı yok evet aç karnına tatlı gelebiliyor rahatsız ediyor ama çok değil. Enerji içeceği gibi düşün benimki çilek aromalı olduğu için eskiden linkler vardı biraz onu anımsattı. Aç karnına tatlı yerine tuzlu tercih eden birisi olduğum için içtiğim ilk dakikalar hafif midem bulandı ama hemen geçti. Öğleden sonrada sonuçlarım çıktı, şükür temiz sorunsuz geldi. Şeker yüklemesi yaptırmak istemediğim için önceden 3 aylık şeker ölçümü yaptırdım, açlık tokluk şekerlerime baktım hep normal çıktı. Yaptırdıktan sonra abartıldığı kadar bir şey olmadığını anlıyorsun bu muymuş yani diyorsun sonuçlar temiz gelirse 😂😂