AslhanYoun Kızlar 6.haftadayım midem aşırı bulandııı için halsizliğimde var mide bulantısını minimuma indirme gibi bi çözüm bulan var mı?
burcuburcu AslhanYoun serum canım tek çaresi malesef başka bi çaresi yok hafifse bulantın çubuk leblebi limon filan idare eder belki ama şiddetliyse hiç bişey fayda etmiyo serum taktır
Mkdds AslhanYoun benimde o haftalarda baslayip 7-8de dahada yogunlasmisti doktorum zofer verdi o cok iyi gelmisti ama asiri kabizlik yapmisti simdi 11+3 haftadayim bir haftadir kullanmiyorum ama yinede yemek yiyebiliyorum yavas yavas geciyo bulantilarm sende doktorunla bi konus derim 🤗
busra_uzun1 AslhanYoun benim de sabah buladi bi sey yiyememdim halsizdim mercimek corbasi ictim toplandim
MucizemE AslhanYoun 9 ncu haftamdayım canım serum ilaç bahane bende kullanıyorum hala ilaç bir iki saat iyiyim sonra aynı serum da denedim olmadı leblebi kraker yedim yine aynı ayva yiyince şadece az da olsa geçiriyor inşallah kısa sürede atlatırız 🙏🏼
Supersmomm AslhanYoun ilaçlar kabızlık yapıyo canım ve aşırı yorgunluğa sebebiyet veriyor. Allah yardımcın olsun inşşallah en kısa sürede diner 🙏🏼
Zynpogz Ben 19 haftama girdim hala midem bulanio canım bazi insanlarin 3 aydan sonra gecmio malesef ilac kullanmistim gecirmedi haftam ilerledigi icin serumda takmiyolar cok skntili bir durum yani Allah yardimcimiz olsun
AslhanYoun Kızlar hepinize çok teşekkür ederim leblebi ve peynire başladım inşaAllah bu dönemleri çabucak atlatırız.☺