ysmnprltn Deletedmom_69 dönemsel olarak böyle şeyler yaşıyoruz evet katlanması biraz zor ama geçiyor sabredin. Uykuluyken falan fırsat buldukça tarayın, maltı her zamankinden fazla verin. Havalar dengesiz gidiyo hayvanlar da şaştı kaldı napcaklarını. Normalde nisan ortası gibi tüy dökümü olurdu şimdi kış bile yaşamadık erkenden döküyolar tüyleri. Bazı insanlar bu yüzden kedilerinden vazgeciyor cok canım sıkılıyor duyarlı olmanıza sevindim🙏🏻
Deletedmom_69 ysmnprltn 🥰 ne kadar veriyorsunuz maltı acaba ben vitamini bir kere sıkıyorum ağzına maltı da normalde nohut kadar veriyordum normalde
ArvenMom Deletedmom_69 eğer tüy dökümü durmazsa tüylerini kestirebilirsiniz ben mevsim geçişlerinde bütün hayvanlarımın tüylerini kesiyorum
Deletedmom_69 Pank mamasını yeni değiştirdik faydası olacak mı bakayım bi bunuda kaydedeyim teşekkür ederim
ArvenMom Deletedmom_69 ben kendim traş ediyorum canım ama traş ücreti değişiyo boyutuna ırkına göre genelde
ysmnprltn Deletedmom_69 maltı hangi marka kullanıyosunuz üstünde günlük ne kadar vereceginiz yazar ama nohut kadar az oluyor. Ben gimcat kullanıyorum 3-5 cm veriyorum. Vitamini de gimcat kullanıyorum onu da 2 hafta verip 2 hafta vermiyorum
Deletedmom_69 ysmnprltn hiç severek yemiyor ama zorla yediriyorum resmen patisine sürünce sallıyor atıyor
Deletedmom_69 Single matı vitamini de carnicare lysine force diyor inanın hiç bakmak aklıma gelmedi 2 3 cm kullanılması gerekiyormuş 🤷♀️
Rwerdst Deletedmom_69 ay artık yapmıyor. Tüyü uzunken yapıyordu onu 😂 belli bir boyu var onu yapıyorlar canım zaten. En kısa boyda kesiyorlar. Dazlak gibi kalıyor zaten 😂 bence büyük rahatlık yani😂 öneririm ama bağışıklılığı düşükse bağışıklılık güçlendirici kullanın. Bizimkinin baya düşük 😂 ama zorunda kalıyoruz artık yani. Götünde boku moku kalıyo 😂 çok uzun kullanamıyor. Veteriner genelde aşı zamanı götündeki tüyleri kısaltıyor 🫤 ama o da işe yaramıyor yani çok uzun tüylü 😂 kestiriyoruz valla 🫤
senaaa2508 Deletedmom_69 Merhabalar mevsimsel olarak benimkilerde çok döküyor şuan ama ben yılda 1 kere tıraş ettiriyorum ve diğer yıla kadar uzasa bile asla dökülme yapmıyor harika oluyor mutlaka tavsiye ederim 15 gün sonra artık biraz daha ısınır sanırım hava yaptırabilirsiniz 1 sene idare eder bence bende 3 tane var 3üde asla dökmüyor tüy ☺️
Rwerdst Deletedmom_69 350 tl ama İstanbuldayım ve veterinere değil hayvan hastanesine götürüyorum. Biraz daha yüksek oluyor o yüzden fiyatları 😊 daha uygun yerler vardır. Tüy kesimi, banyosu, tırnak kesimi, kulak bakımı vs de dahil içinde