hamzaaybarssmom İlk gebeliğim, 18+5 haftalık hamileyim bazen karnımda minik kıpırtılar hissetsem de bebeğim mi değil mi ayırt edemiyorum. Siz ilk nasıl hissetmiştiniz yoğun ve net hareketler, tekmeler ne zaman başlamıştı bebişlerinizin? 🌸
Deletedmom_110 hamzaaybarssmom 19 da hissettim ilk hareketi minik damar atar ya öyle bişeydi 25 gibi büyük tekmeler gelmeye başladı ondan sonra zaten tutamadik sürekli tekmeliyordu🤣
mertveannesi2211 hamzaaybarssmom ilk 22+2 de hissetmiştim mide tarafımda kelebek kanadı cirparmis gibi hissediyordum
barlaseymahasan hamzaaybarssmom ben 19.haftamda hissettim yani hissediyordum ama değildir ya erken daha diyordum detaylı ultrasona gittiğimde tam 20.haftamdaydım doktor dürttükçe o tekme attı bende meğersem cidden hissediyormuşum da kendi kendime gelin güvey olmamak için çok da şey yapmıyormuşum dedim şu an 28.haftadayız maşallah dönse hissediyorum 😂😇🤗🤗
Mhtpflz hamzaaybarssmom seyirme gibi canım ve damar atması ilk bunlardı tabi sonra sonra bildiğin tekme atıyor ama o haftalarda daha zayıf
hamzaaybarssmom Deletedmom_110 Yaa maşallah darısı başıma 😍 ilk gebeliğim olduğu için çok sabırsızlanıyor bir an önce hissetmek istiyorum 😅
Deletedmom_110 hamzaaybarssmom ahh bende öyleydim eşim ve doktorum benden illallah etmişti 🤣🤣🤣 sürekli sorularımla bogustuklari için anlıyorum seni☺️sağlıkla al kucağına canım büyük tekmelere az kalmış❣️
hamzaaybarssmom mertveannesi2211 Doktorum bana geçen hafta ki kontrolüm de hareketleri hissetmeye başladın değil mi diyince ben de neden hissetmiyorum diye bunalıma girdim sanırım ama siz 22. haftada hissettiğinize göre demek ki o zamana kadar da yolu var 😂
hamzaaybarssmom Deletedmom_110 Hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyorum 😍 Benden kimse illallah etmeden bebişim coşmaya başlar inşallah 😅
mertveannesi2211 hamzaaybarssmom evet evet var daha 😀 doktorum da ilk gebeliklerde normal diyordu o haftalara kadar uzamasına ama daha erken hissedersiniz inşallah.benimki artık dışarıda çırpınıyor darısı başınıza inşallah 🥰
hamzaaybarssmom barlaseymahasan Maşallah gerçekten çok güzel duygular Rabbim isteyen herkese yaşamayı nasip etsin inşallah 😍
Meloo35 hamzaaybarssmom ben ilk 16.haftalarımda hissetmiştim sanki böyle göz seğirmesiii olur ya öyle bir histiii gittikçe arttııı Şuan 22.haftamdayımmm gümbür gümbür hissediyorum 🥹🙈
inciata benim 2. gebeliğim 14 haftamda sadece 1 kere 3 kere pıt pıt yaptı hatta eltimin kızı bile elini koyunca hissetti yenge kalp atıyor sanki dedi şimdi ara ara hissediyorum 22+0 2 3 günde bir hissediyorum