Pekii Hatice_1241 amiinn canım vakti zamanı simdiymis demek ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Nuur07 pandasever cuma günü tekrar kan vereceğim. En son pazar günü kan vermiştim. Bakalım cuma kaç çıkacak merak ediyorum 😌
Nuur07 pandasever aynen ara ara kasık ağrılarım oluyor. Başka bir belirti yok henüz , sizde ne gibi belirtiler var 😊
pandasever Nuur07 benimde kasık ağrım bide sürekli uyku halinden şüphelendim. Çok erken öğrendim adetime 4 gün kala düşünün o kadar belirgindi ağrılar 🤭
Nuur07 pandasever bende adetime 3 gün kala öğrendim 😅 şuan geçmiyor günler saatler haftaya perşembeye aldım randevuyu ancak belli olur diye :)
pandasever Nuur07 bende bu ayı tamamlayıp gideyim diyorum ama içim içimi de yiyor doğrusu 🤭 Rabb’im sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Minik_ve_Annesi Nuur07 hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok bulantınız falan oluyor mu 🥰
Nuur07 Minik_ve_Annesi çok teşekkürler amin inş 🙏🏻 şuan için hiç bulantım olmadı inş böyle devam eder 😌