Maya01 minigiminannesi03 yeni öğrendim henüz 3+5 🤗 şuan beklemedeyim sorunsuz ilerlerse 2 haftaya falan gideceğim dr a hem kese hem kalp atışı için♥️
3MelekAnnesiiii minikmucizem__ moderatorler post acmisti isim degistirmek isteyenler yazsin diye. Istersen bi sor moderatorlere @NaimeYilmaz sorabilirsin
Ezgi-m AsyaCngz55 AsyaCngz55 ya bende de halsizlik uyku ve göğüs hassasiyeti fazlaca var ama bi tedirgin olmadım değil. İlk olunca bi de daha panik olmaya müsait olabilirim :) teşekkür ediyorum :)
Gozdeku Trldyg mide bulantısı için prilam aldım ama kullanmaya başlamadım. Şimdilik o konuda iyiyim 🫠
Patiquin Merhaba Ben bugün 6+1 im dün doktora gittik bebek görünmedi. Gebelik kesesinin içinde yolk kesesi vardı sadece. Geç döllenme değil. Bebeğin görünmemesi normal mi?
Tugceocal Patiquin Doktor 1 hafta sonra net bisey söyler canım bende de kese boştu daha sonra net konuştu korkma yani
irembasoglu37 -zeliha46- kuzum ben öyle hesaplamıştım tutmadı doktora gidince kesin sonuçlandırdım zaten ne zaman gitsem 4-5 gün önde oluyor bebek
Tazehamis44 minigiminannesi03 8 +0 olduk sabah mide bulantısı ile uyanıyorum halsizlik sürekli uyuma isteği😢
mltm_m minigiminannesi03 11+5 haftalığım keseyi bende 4. Haftada gördüm. 6+5 te kalp atışını duydum. 6. Haftadan itibaren kusma ve mide bulantim vardı halada var umarım en kısa zamanda biter 🥲
Feyzadilara Nuur07 kese gorundumu acaba bende bugun gititm devlt hastanesine betam 88.6 4 haftalik dedi kese gorunmedi normal dedi olusur dimi kizlar sknti yoktur
Minik_ve_Annesi Nuur07 hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok bulantınız falan oluyor mu 🥰