Kkkkkkkkkmmmmmmm Erkek bebek bekleyenler hamilelik belirtilerini yazabilir mi acaba ben 7 haftalığım tahmin yapabilmek için:) kişiden kişiye değişir tabi ama genelde aynı oluyro
Tiiffany Kkkkkkkkkmmmmmmm 3.oglum olacak. Hepside erkek. Genel olarak gebeliğim hepside rahat geçti. Hele bu son gebelik sanki bebek yok gibi. Hiç bir ağrım sancım yok 7.aya giricez. Hiç birinde kusma bas dönmesi olmadı. Sadece bu gebeliğimde anlamsız sekilde iştahsızlık var ama bebek iyi
Hsb34 Kkkkkkkkkmmmmmmm benim pek belirtim olmadı cinsiyeti erkek, eşimin arkadaşı ilk haftalarda istifradan 5 kilo vermiş bulantı vs çok yoğunmus onun da erkek, bu tarz genellemeler doğru değil bence
Kubukargl Kkkkkkkkkmmmmmmm benimde erkek bebeğim oldu çok fazla bulantılarım olmadı 9 ayda toplasan 6,7 kere çıkartmışımdır birde ilk hissimi sağ tarafımdan hissetmiştim sonuna kadarda hep sağ tarafımda hissettim yani bunlar cinsiyet için geçerlimidir bilmiyorum 😂
Zeyneppp96 Kkkkkkkkkmmmmmmm ben aşırı kustum ilk etapta sonra da hiç iştahım açılmadı 23. Hafta hala kilo almadım ara sıra duygusallık oluyor belirti olarak bir de ilk başta belim ağrıdı hamile olduğumu öğrenmeden önce de çok midem yanıyordu Allahım acıdan kulaklarım çınlıyordu
3kuzuAnnesiyim Bence erkek belirtilerini soruyorsan 1 2 yı kiz ondan sonra erkrk doguranlardan sor. Cunku ılk hamılelıkte anlasılmaz. 2 kızım var hep eksi tuzlu yedim bu 3. Gebeliğim sadece tatlı yıyorum ve ilk kez cinsel bir arzu var anlıyamadıgım. Ben kndımde 3 gebelikten de farkli olarak bu gebeliğimi diğerlerinden cok farklı görsemde cınsıyette bunada kiz dedıler Rabbim bilir artık. Ha kusma sorsan 2 kizimdada 1 2 kezdir. Bunda midem bile bulanmadi :)
EbrKzlky Kkkkkkkkkmmmmmmm ben yaklaşık 6 ay kusmuştum koku olayım zirveydi 5-6 kg falan vermiştim şimdi yine hamileyim buda koku olayım dışında herşeyi aynı 🥴
Kkkkkkkkkmmmmmmm Üstteki arkadas dogru söylüyor aslında ilki kız sonra erkek doguran varaa belirtilerde ne gibi farklılıklar yaşandı
Mavi- Kkkkkkkkkmmmmmmm benim en başından beri bulantım ve kusmam vardı 17.haftaya geldik hala devam ediyor. Canım hep ekşi şeyler çekti dediler kız olur birkaç hurafe testlerde yaptılar yüzük testi tuz testi kız çıktı sonuç oğlum olacak nasipse ☺️
Aecer Kkkkkkkkkmmmmmmm benim ilk hamileliğim erkek bebek bekliyorum 7 ve 11. hafta arasında mide bulantım oldu ama hiç kusmadım prilam ilaçla şiddeti tamamen kesiliyordu. Ablamın 2 kız 1 oğlu var o da erkekte rahat hamilelik geçirmişti. Tabiki çok kusan da var mutlaka ama genelde sanırım erkek bebek daha rahat geçiyor diyorlar. Bir de karnım sivri benim de yayık değil :)
Kkkkkkkkkmmmmmmm Aecer benim ilk cocugum kız şimdi 7 haftalık hamileyim benimde bulantı 6. Hafta basladı cok şiddetli değil ama sabahları var
burcik26 benimde ekşi şeyler çekti hep canım, onunda dışında çok bulantım olmadı, kokuya karşı aşırı hassasiyetim var.. tuz testi yaptılar sonuç erkek çıktı, makas testi yaptılar sonuç erkek çıktı.. Oğlum olacak :)
alparslansmother Benim beirtim kiz belirtisi gibiydi sabahları kusmalar eksi istemeler ağlamalar sag kasikta hissetmek kalp atiiisi farkli cikiyodu kendini saklamasi nazlanmasi ne bilim kiz hissediyordum ama erkek dediler bi anda