Sila-poy1 Kizlar 31 haftalik da bebeğiniz kaç kg görünüyor.Tabiki her bebiş aynı değil biliyorum ama ben kilo almadıkça bebeğim de almadı gibi düşünüyorum 😏😏
AnnelikSeruvenimm Sila-poy1 hayır arkadaşım yaaaaa böyle düşünme. Zaten bebek senin yediklerinden çok senin depolarında ki enerjilerinden besleniyor. 30. Haftada 1800 kg di oğluşum 🤰🏻💜
Aslimii Sila-poy1 35. Hafta 2900 benimki biraz tombikmis, ama bende cok kilo aldim bide aşırı muz, tahin yiyodum ona bagliyorum. Cok kilolu olmasida iyi bisey degil bence cok takılma aksi bisey olsa doktor uyarir zaten
Seval2468 Sila-poy1 ilk oğlumda 55 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim . Oğlum 4 klo 56 cm oldu. Şuan 15 +3 üm 3 kilo verdim ama bebek 1 hafta önde gözüküyor yani sizin kilo almanızla bebeğin kilosu çok orantılı olmuyor
Sila-poy1 Aslimii tabi herşeyin fazlası zarar ama ben bı ay önceki kilomla aynıyım o yüzden bebekte aynı kalmıştır diye korkuyorum
Sila-poy1 Seval2468 inşallah canım valla bı his mi anlayamadım bian içimde bı korku oluştu kuvezde falan kalmasın da yoksa zayıf olsun onu da takmam