hazalhazar Arkadaslar 2 ci gebeligim hastane dogumdan sonra igne olacaksin dedi. 28 .haftaalikken yapmak zorunda degil miydim ?
ikikedi-birbebek hazalhazar Eskiden sadece 2. Gebelikte yaptirirlarmis ilk gebelikte yaptırmiyorlarmis ama şimdi çoğu doktor ilk gebelikte diyor. Haftada vuruyorlar 1. Doz Eğer siz negatif çocuk pozitif doğarsa 2. Dozda vuruyorlar doğumdan sonra 🌼
Emel_dmn hazalhazar ilk gebelik te test sonucu negatif ti vurulmadım ilk gebelikte sorun olmuyormuş sanırım doğum sonrası oğlum pozitif olduğu için doğumdan sonra vuruldum Gebeliğim 28 . Haftaya test verdim negatif çıktı ama iğne vuruldum riske atmamak için vuruyorlar sanırım
Bulbulyuvasi hazalhazar ben bir şey sormak istiyorum ilk gebelikte sorun olmaz dimi eşimle de uymuyoruz çünkü önemli olan bebekle benim uymam değil mi ama ya ilk cocuk pozitif olursa ben negatifim
hasretlik Bulbulyuvasi ilk gebelikte problem olmuyor ama bazı doktorlar iğne yaptırıyorlar riske atmamak için. İkinci gebelikte sıkıntı oluyor.
Bulbulyuvasi hasretlik istesem yaparlar mı korkuyorum hakkına girmek benim haddime değil bebek bile olsa sonuçta