Silaaa_2 Not: yumurta ve yoğurt yiyemiyorum dokunuyor kusuyorum çok kötü oluyorum yumurta ve yoğurt haricinde bebeğe ne kilo aldırır bol bol da meyve tüketirim yiyecek olarak tavsiye ettiğiniz birsey var mı meyve olur sebze olur fark etmez 😊
Busraakay_26 Silaaa_2 ayran kilo aldırıyor ama yoğurt yiyemiyorum diyorsun Muz ve kaşar da kilo aldırıyor
TTtutku Silaaa_2 bu saatten sonra zaten sen ne yesen ordan kilo alır çok zayıflık sorunu yoksa akışına bırak alıyolar her türlü ben çok ciddi iştah sorunu olan biriyim 37 haftadayım 3500 kilo dert etme ama muz ceviz felan aldırıyor kilo
Tugba_23 Muzlu süt yap blenderde içine biraz ceviz kat ,yatmadan iç , aşırı güzel kilo aldırıyor denendi
Silaaa_2 Busraakay_26 muzu bol bol yiyorum kaşarlı tost yiyorum evet maalesef yoğurt kesinlikle yiyemiyorum
Silaaa_2 TTtutku muz bol tüketiyorum zaten zayıflık sorunu yok maşallah kilosu iyi sağlıcakla gelsin o zaman bebis 😊👍
Tiiffany Silaaa_2 muz ve kaşar peynir inanılmaz kg aldırıyor Tecrube ile sabit 4 kg dogdu oglum Yine gebeyim fulluyorum :) Ve kuruyemiş ceviz. Badem fındık. Süt yumurtaaaaa:))
Silaaa_2 Tiiffany yumurta yiyemiyorum kesinlikleeee 🙃🥲 çok kötü oluyorum 2 gün hiç bisi yapamam evde yatarım öyle valla ama muzu çok yiyorum kaşarlı tost yiyorum ceviz de kilo aldırıyor diyorlar ceviz de yerim bol bol badem fındık evet onları da tüketiyorum sağol 😊
Pisi Silaaa_2 muz süt kefir kaşar. Günde 2-3 muz yiyorum her gün bir bardak süt bir bardak kefir arada bol kaşarlı tost 331 haftalıkken 2285 kiloydu. Bende işe yaradı en azından
Silaaa_2 Seldaca muzu çok tüketiyorum zaten kaşarlı tost yiyorum ceviz fındık onlardan da yerim her gün mutlaka ara öğünlerde ve gece acıktım zaman bol bol tüketiyorum meyve ama yoğurt yiyemiyorum kesinlikle çok kötü oluyorum 2 gün hiç bisi yapamam yatarım evde öyle kusuyorum yumurta ve yoğurt yiyemiyorum 😊