ElifAbr Yardım edin öksürükten öleceğim boğazım o kadar tahriş olmuş ki tükürüğümde kan geldiğini gördüm lavaboda. Yatamıyorum gıcık geliyor uykusuzum kaç gecedir geçiremiyorum neler yaptım neler içtim yok🤒😷
Faziletttt ElifAbr En yakın nöbetçi eczaneden mazejik boğaz spreyini aldır hem ağrısına hemde öksürüge iyi geliyor geçen hafta bende sizin gibiydim acildeki Dr spreyi yazdı iyi geldi bana çok geçmiş olsun
Janset ElifAbr ballı süt içine de biraz taze zencefil bi dene canım olmadı siyah turpu rendele bal ile beklet biri iki gece çıkan suyu iç
BuroMert ElifAbr bence doktora git tahriş olmuş sprey falan Alma direk doktor benimde bogazım sismis ara ara öksürüyorum Allah şifa versin😧
Asafeymeninannesi Ilaç yada sprey ne denli iyi gelir bilemicem ama çaydanlıkta suyu iyice kaynatın kafaniza bi havlu atarak o kaynayan suyun havasını soluyun iyi gelecektir
zgepolat Şuan en hızlı limonlu su keser canım. Yada ılık suya birazcık bal birazcık limon o da kesiyor. Eğer evde varsa kök zencefil yoksa sabah ilk işin kök zencefil aldır bi cezvede 2 parça kök zencefil 4-5 küp limonu kes birkac küpte elma koy 5 dakika kaynak kapat hemen süzme 5 dakika da dinlensin sonra bardağa al biraz ılıyınca azcık bal koy yudum yudum iç 1 saate Ağrı kaşıntı kalmıyor. Bende fatanjit var malum ilaçta alamıyoruz ben kaç tane doktoro gittim asla ilaç vermediler. Birtek zencefil limon iyi geliyor. Zaten zencefilin ağrı kesici özelliği var. Ayrıca hamilelikte 2 fincandan fazla tüketmezsen zararı da yok
Fatmaasel Siyah turp oyun içine iki kaşık bal koyun alt tarafıni yani sapını kesip geniş bir bardağa oturtup bekletin ve altına sızan balı için faydası göreceksiniz altına aktıkça için iki günde bir değiştirin turp'u düzenli şekilde yapın geçer inşallah birde sıcak ıhlamur lu ballı limonlu çay öneririm sirtinizi ve ayaklarınızı sıcak tut ciğerleri usutmeyin geçmiş olsun 😊