asilyigitq1 Hanımlar demir ilacı kullanıpta sonrasında rahatsız olan oluyor mu acaba bu değiştirdiğim ikinci ilacım sabahları mide bulantısı 🤢 ile mahvoluyorum yardımcı olurmusunuz bir öneriniz varmı ?
selinsmother asilyigitq1 ah canım neler çektim 😂 sonunda mide bulandırmayanı buldum ferrum direk yazdır tadı karamel gibi minicik şurup halinde 30 haftama kadar demir ilacı felan içemedim en son bide bunu deneyelim dedi doktorum şimdi içiyorum
asilyigitq1 Minis122 ilk kullandığım ilaç Gynoferon’du sonrasında Tardyferon ilacına başladım iki gündür kullanıyorum yine aynı şeyleri yaşıyorum sabahları kahvaltıya oturmak istemiyorum
Minis122 asilyigitq1 gyno ferro sanol. Ben onu kullaniyorum hic sorun etmedi kabizlik falanda olmadi bende bulantimi yaoiyor sizdee. Ben tok karnina kullaniyorum. Sizde tok karnina deneyin isterseniz
asilyigitq1 Minis122 şuan bu ilacı kullanıyorum bende bana da aç karnına almamı söyledi ilacı aldıktan sonra da iki saat ara vermemi söyledi yarın sorarım ben yine doktora tok almak istiyorum diyeceğim
Fik Sabah tiroid hapı içiyorum midemi çok bulandırıyor 🙄 kahvaltıdan 2 saat sonra demir hapı içiyorum gece uyumadan yine demir hapı içiyorum 😭 sıkıldım demir haplarından kabızlık yapıyor bezen bende 1 tane içiyorum ozamanlar sonra yine 2 doz
Minis122 asilyigitq1 ben ferroyu. İki doktorumada sordum ac tok farketmez dedi ben tok aliyorum hep siz sorun ole feneyin birde
Fik asilyigitq1 doktor bana rahatsız ederse seni 1 -2 gün içme demişti kuzu olmadı söyle doktoruna değiştirir belki
asilyigitq1 Fik değiştirdi zaten canım bu denediğim ikinci ilaç sanırım aç karnına almak sıkıntı ediyor bana yarın soracağım doktora bakalım ne önerecek
Fik asilyigitq1 kahvaltıdan 2 saat sonra portakal suyu ile içsem nasıl olur diye de sorsana 2 doz içiyorum ya tiroid ile demiri aynı anda içmem yasak kahvaltıdan 2 saat sonra içebilirsin demişti bana belki daha iyi hissettirir seni kuzu
selinsmother asilyigitq1 sor sor geç bulduğum için çok üzgünüm valla boşuna demirim düştü içemediğim için