61lazkizi61 Ftm16 Mihra olacak inşallah anlamı hossohbetli nazik anlayışlı 🥰jirde böğürtlen anlamı varmış hamile.olmadigimi bilmeden çok böğürtlen yemiştim normalde yemem esim bile şaşırmıştı isme bu yüzden biraz da karar verdik🥰
Ftm16 61lazkizi61 az önce bu isimi söyledim eşime siz yazmadan önce ama yok adama bir şey beğendiremiyorum 🤣
yenibirannis Ftm16 cinsiyetimiz 2 hafta sonra belli oluck ama kız olursa efnan veya eflin 🥰 istiyoruz
Sahnedekimadam 🌸Adel Lina🌸 Asil, nazik, hassas - Antik Yunan’da olimpiyat oyunlarını kazananlara verilen ve zeytin dallarından yapılan taç
Zmrt2208 Eşim benim ismime yakın olsun diye Zümra istedi benimde hoşuma gitti Zümra olacak inşallah 🥰
H_a03 Ftm16 ilk kızımın adı öykünur ikinci kıza hamileyim masal diyorduk herkes saçmalama he bide hikaye doğur tarzı yorum yapınca sanırım masal koymucam 😕
eflininannesi1 Ftm16 bizim liste kabarık karar veremiyoruz 🥺 hafsa efnan farah hifa amine ceylin huma hanzade aslihan maral nesli alanur sühendan
izlmisik-16 Ftm16 aslında isveç kökenli çığ, heyelan demek ama kürtçede de güzel anlamına geliyor.. Biz anlamından ziyade fonetik olarak kulağa hoş geldiği ve daha önce duymadığımız bi isim olduğu için seçtik 😊