Nurkcy 2prensesannesiiii Bende bilmiyorum ama genelde zayıflar için öyle diyorlardı birden kilo alımı olunca.. İnşallah iz falan kalmaz ya yani illa olurda göze batacak kadar da olmaz inşallah 🙂
2prensesannesiiii Nurkcy inşallah ama benim 2 arkadaşımda hiç çatlak yok maşallah 🧿 bende anneme çekerim inşallah ama bacaklar beni korkuttu dün inşallah durur devamı gelmez geçti bişey görünmüyor ama son haftalar ne olur artık bilmiyorum 🙈 allaha emanet 🥰
2prensesannesiiii Tkckvci hahahahahahhahah sesli güldüm yanlış anlamışım canım var tabi aldığım satıcının linkini atayım istersen🥰😂
ikizannesi1201 2prensesannesiiii ya tamda bu konuda araştırmalara başlayacaktım🫠Çok teşekkür ederim. Birşey soracağım yağlar için kıyafetlerde leke yapıyor diyorlar ama bunda öyle birşey yaşadınız mı?
Aspenya44 2prensesannesiiii ay inşallah dedigin gibidir . Benim kullanmadığım krem yağ kalmadı hele hele lierac berbat bı ürün onu sürdükçe catladim ben ama benim yapısal kaynakli
2prensesannesiiii Tkckvci yorumlara bak bebeğim 5 yıldızlı yorumları güzel olanlara bakıp alıyorum trendyolda hiç yanılmadım 🥰🙈
desertrain 2prensesannesiiii genelde doğumdan sonra ortaya çıkıyor bende hiç yoktu doğumdan sonra bir baktım aaa 😂
2prensesannesiiii desertrain bazılarına da öyle oluyormuş evet duydum 🙈 allah korusun benim arkadaşımın 16 haftada mor mır çatlakları olmuştuuu
Hazalaskin 2prensesannesiiii inşallah çatlamazsın kuzum ama 28 çok erken bi hafta daha çoook var yağlanmaya devam 💃🏻
2prensesannesiiii Hazalaskin 29 haftalığım kuzum benim ark 16 haftada karnı harita olmuştu mor mor kimi çok erken çatlıyor benim karnımda yok çatlat ama kalçamda oluşmaya başlamış gördüm müdahale ettim hemen etki sağladı akşam gördüklerimi sabah görmedim 🥰