nilsmomy Tr2603 kapsız aldım içerisinde göğüs pedi yapıştırıyorum trendyoldan godewo emzirme sütyeni yazarsanız çıkar çok çok memnunum kalitesinden
Gizzgzz Tr2603 emzirme sütyeni medela aldım emzirme atleti lc waikiki den aldım doğum öncesi ikisini de kullanmaya başladım atlet sütyenden çok daha rahat
nur34_ Tr2603 yani kendin deneyimle belki başkası memnun kalmaz sen kalirsin bn oyle yaptim kapli daha iyi dediler kapsz aldm iyikide almışım simdiden kullnyrm
Gizzgzz Tr2603 rica ederim eminim çok memnun kalacaksın emzirme sütyeni bir dünya para verme şimdi benimkileri gördükçe ağlayasım geliyor :)
Tr2603 Gizzgzz bir tane de emzirme sütyeni aldım ama ben de atletle daha rahat edeceğimi düşünüyorum 🥹
Yorgunanne88 Tr2603 mevsimine gore kullandim ben belim acikta kaliyordu sutyende atleti bana daha iyi gelmisti
2022bebeki Tr2603 Özellikle lohusalıkta cok terliyorsunjz atlet alışkanlığıniz varsa kesinlikle emzirme atleti derim. Dışarısı için kapli atlet evde kapsiz. Emzirme sutyeni de aldim ama yazin kullanmayi düşünüyorum atlet giymeyecegim için
Tr2603 2022bebeki haklısınız çok terleme oluyor kaplı atlet aldım bakalım deneyeceğim teşekkür ederim 🫶
Gizzgzz Ftm124 bence ideal gidip görmekte fayda var tabi görmeden alma normalde xs giyiyorum ben atlet l beden aldım daha da göğüs büyür diye