Batbur Merhaba kızlar 6+5 haftalık hamileyim. Çalışıyorum fakat müdürüme henüz bu bilgiyi söylemedim zaten bende yeni öğrendim sayılır. Sizce ne zaman söylenmeli ya da siz ne zaman söylediniz
berryy21 Batbur ben hemen söylemek zorunda kaldım çünkü servisle değil metrobüsle gidiyordum ve eşim söyle evden çalıs dedi müdürümden de onay aldım evden çalısıyorum öğrendikten sonra 2 hafta gitmiştim işe o zamanda akşam 1 saat erken çıkıyordum
tugcegk Batbur hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Ben keseyi kalp atışını falan dinledikten sonra sanırım 2.kontrolümde falan söylemiştim yani. Çalıştığınız işe de bağlı ben maden fabrikasındayım ve dikkat etmem gerektiği için çok uzatmak istememiştim.
ayseakn Batbur bende o haftalarda söyledim gizlendigi zaman işten çıkarma hakkina sahipler hemde tazminatsız bende 32. Haftaya kadar çalışıp 4 ay doğum parası almak için söyledim 💁♀️
MugeGuness Batbur ben kalp atışını duyunca söylemiştim. Kontrollere giderken sürekli tasarımcımızdan izin almam gerekiyodu. Direkt onunla paylaştım, o muhasebeye iletmişti
Sibel_72 Benim arkadaşım hemen söylemişti ki mesaileri ek zamanları kendıne göre erkenden düzenletmek lazım diye soylemişti
Bnd5341 Bende hala bildirmedim iş yerime bende aynı haftadayım bebegın varlıgından tamamen emin olduktan sonra soylemeyi düşünüyorum bende
Batbur Teşekkürler yorumlarınız için ☺️ ben keseyi gördüm ama henüz kalp atışını duymadım o zaman öncelikle kalp atışını da duyayım bende söyleyeyim sektör olarak da arazi çalışmalarımız olabiliyor en azından söylersem daha iyi olabilir diye düşünüyorum
Mhtpflz Batbur mesaili gibi bir durumun varsa hemen söyle kalp atışını duyduysan gerçi müdürünle paylaş heran herşey olabilir bilsinler en azından