Nazlicihangir tugcee0 Ay bende çok beğenmiştim, ağır duruyor🤎 eşim sevmedi kızım mihra oğlum için Mahir düşünüyoruz şu an bakalım
prematureanne02 Busra40 Yiğit Aras ismini çok beğeniyorum yeğenimin ismi aynı zamanda çok akıllı ve tatlı bir çocuk🥰 Hem ismi söylerken ulama olduğu için rahat söleniyo ve akıyo☺️
Canan23 Oğlumun adı Ömer Arhan çok severek koymuştum adını bir erkek kardeşi olacak şimdi hiçbir ismi yanına yakıştıramıyorum 😣
Marinedeniz Oglumun adi Aras :) ikinci bebegim de erkek olursa doruk ya da atlas dusunuyorum simdilik baskada aklima birsey gelmiyor daha dogrusu tam icime sinen isim bulamadim
Esrakkaya Oğlumun ismi MİRALP yiğitlerin başı anlamında. Simdi ikinci oglumu bekliyorum ALPTUĞ istiyoruz nasipse
YaseminCanCicek21 Busra40 ben liste yapmıştım Asil Aslan Rümet Boran Mirza Zana Aybars Ahlas Agah Miranmir Çektar Şer Listem fakat biz Argeş Furkan da karar kıldık💙🦋
Joyy Busra40 oglumun ismini Buğra Yusuf koydum gebeliğim Ramazan a denk geldi Tv de hz.yusuf un hayatından da bayağı etkilenmiştim böyle koydum çokça da seviyorum ❤️👍
nilsmomy Busra40 Bir gün oğlum olursa Cihangir veya Göktürk bu ikisinden birini koyacağım nasipse 🫶🏻 çok asiller çok beğeniyorum 😍