Koalammm Busra40 biz Atlas ege koyucaz diğer beğendiklerimde Yağız - karan - Eymen - Doruk - Barlas Buğra - Burak
Miniktirtil Busra40 anlamina istinaden koymuştuk ay gibi parlak pars gibi yırtıcı olsun diye gercekten beyaz ve aşırı derece yırtık bi bebek oldu o yüzden isim koyarken dikkat etmek lazım 🥰
Zehracnr Busra40 rabbim nasip eder de oğlum olursa Buğra KAĞAN koymayı düşünüyoruz henüz cinsiyetimiz belli değil
Hayriye1234 Busra40 ilk oğlumun adı Emir Kaan İkinci geliyor Göktürk olacak inşallah Diğer seçeneklerimiz de Kıvanç ve Onur du
Gln0110 Busra40 musab ismini ben de beğeniyordum ama anlamından dolayı içime sinmedi, anlamın da kişiyi etkilediğini düşünüyorum o yüzden dikkatli olmak lâzım
Greenmomy Busra40 erkek isim gerçekten zormuş. Ben Yiğithan, Talha, Eymen isimlerini beğeniyorum ama işte bu diyemedim henüz 🤔
Pozitif2023 Ben oğluma OĞUZHAN ASİL ismini koyacağım Ama asıl istediğim isim OKYANUS tu Ya da yine aynı anlama gelen TALAY
68selda06 Ozerirem canı araştırdım mi arkadaşın birisi Allahın lanetledi isim dedi de ben araştırdım ama bulamadım öyle bi yazi