Elzsy2023 Gonca_ergn aaa bende cesur koyacağım gibi görünüyor. Hiç birşeye karar veremedik. Eşim cesur olsun diyor hep :)
Yagizayda İlk oğlum 4 yaşında Mustafa yagiz ikincide erkek olacak dün öğrendik oda Yiğit Alp düşünüyoruz♥️
papatyaseveranne 29302930 ay gerçekten öyle. Kızımın ismini hiç düşünmedim .. eskiden beri hayalimde bir Elif im olsun.. oldu şükür. Ama bu miniğime erkek ismi yok bulamıyorum 🥲
FilizAlev 542854 bizde şuan için Alperen olarak düşünüyoruz 🤗 ilk oğlumun adı Ahmet Efe söylerken ikisi uyumlu gibi geliyor ☺️
542854 FilizAlev evet kulağa hoş geliyor isimlerin birbirine yakın olması benimde kızlarım isimleri erva ela mesela
ilknursarenacar Busra40 Evet genelde erkeğe konulmuş bir isim çok beğendim ama netleşmedi henüz Mert Ömer İlker
G_Ulzeki Mucizem33 bence çok güzel bir isim .bende Kağan.Ve Timur Koydum .İşimde tekrar oğlan olursa Baybarıs koyacağım
Canan23 Serifeberay benim de oğlumun aşı Arhan çok severek koydum yanına hiçbir ismi yakıştıramıyorum 😍kardeşimiz de erkek olacak ama bulamadık hala
Serifeberay Canan23 süper sonunda oğluma adaş buldum , Sarp ta güzel beğeniyorum düşünebilirsiniz 😍😍 bizimde ikinci geliyor kız Alaz düşünüyoruz 🙏