yaman2802 Bizde Yaman 🩵🧸 koymayı düşünüyoruz ama benim ikinci bir isim daha koyasım var önerisi olan var mı acabaa
29302930 papatyaseveranne Aynen ben de modern isimlerden ziyade daha eski tarz isimler arıyorum ama bulamadım henüz. Erkek ismi bulmak , kız isminden daha zormuş yaa 🤦🏻♀️
papatyaseveranne 29302930 ay gerçekten öyle. Kızımın ismini hiç düşünmedim .. eskiden beri hayalimde bir Elif im olsun.. oldu şükür. Ama bu miniğime erkek ismi yok bulamıyorum 🥲
tubimom Bende Ahlas yada Göktürk istiyorum gönlüm daha çok Ahlastan yana anlamı çok güzel tabi doğuma çok var değişir mi bilmem
ABoyAndTwinsBoysMoms İlk oğlum Furkan Asaf 💙 Şimdi ikizlerim olacak. Kerem Mert 💙 Kayra Emir 💙 koyacağız Allah nasip ederse 🌸
Kubosh27 Busra40 oğlumun ismi umut eymen fikir olsun duyanlar seviyor hep 13 yaşında şuan kızım da İdil duru 🤗
Mucizem33 11melike bi arkdsim koymuştu 3 yasinda falan ilk söylediğinde cok şaşırdım nasil isim falan ama sonra kulağa hoş geliyor alıştık sanki. Benim.esim de kürşat istedi Kuzenlerim Alptürk hayır dedim Göktürk 🤗Tarihte kurulan ilk Türk devleti anlami🇹🇷