Oznr001 Riskli bı gebelik geçiriyorum ilk bebeğimi kaybettim bunda da riskli şuan her kontrol korkuyla geciyo bişi olucak diye bana dua eder misiniz
Mihrimahvuslat Oznr001 Dualarım seninle canım benim Allah hayırlı sonuçlar göstersin sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
yenibirannis Oznr001 kaç haftalıksiniz ne riskiniz var korkmayın bebisiniz iyide sabrsizlkla sizin onu görmenizi bekliyordur hayrlı haberler alın ins 🙏
melekmommm Oznr001 bende aynıyım doktora her gittiğimde tedirginim yaşadığımız kötü şeylerden dolayı bunlar .. Allah korktuklarımızla sınamasın inşallah güzel haberler alırsın bizede yaz canım 🤲🏻🌸
Oznr001 Mihrimahvuslat Allah razı olsun gerçekten dua dan başka bişi yapamıyoruz benim için çok kıymetli dualarınız hamilenin hamileye duası kabul olur insallh hepisimiz bebekelrimizi sağ salim kucağımiza aliriz
Oznr001 yenibirannis 32+4 haftaliğimm gebelik zehirlenmesi geçirdim ilk gebelikte bebeğimi tam da bu haftalarda doğurup kaybettim şimdi bunda da plesanta yaşlanması var gelişimi durabilir zehirlenmeye çevirebilir dedi doktor bu sebepten her kontrele korkuyla gidiyorum gelişimi durmuş ya da gerilemiş diye
yenibirannis Oznr001 hiç korkmayın Allah’ın izniyle güzel şeyler duyacaksınız 🙏 saglkla alırsınız kucaginiza ins
Yazgulu62 Oznr001 allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın canım kontrolden cıkınca bıze yaz mutlaka
Oznr001 Kızlar alaha şükür herşey yolunda çıktı sadece ilk gebelikte erken doğum yuuznden ciğer geliştirici vuralım dedi hastanedeyim yatıyorum bı dozu vurduk 12 saat sonra 2. Dozu vurcaklar sabah taburcuyuz Allah dua eden herkrsden razı olsun