Rumeysa_24 Cerenuznglu sağ Salim kucağınıza alın inşallah Rabbim banada o günleri göstersin erken doğum yapmaktan çok korkuyorum
Cerenuznglu Rumeysa_24 Amin hepimize sağlıklı zamanında doğumlar nasip etsin . Bende korkuyorum Allah esirgesin 🤲🏻🤲🏻 sen kaç haftalıksın
Sumyduman ElifYA-05 Kızımda gelişim geriliği saptanınca geceleri uyanıp süt içip muz yedim. Baş ucumda bulundurdum uzun bir süre. Yedim ve yattım. Birden atak yapmıştı 😊
Nhlhmz11 ElifYA-05 valla bende herşeyi yaptım , bebek ne kadar isterse o kadar alıyor , benim kızımda 37 haftada doğdu , 3 kilo 35 Gr 50 cm dogdu , çok şükür şuan 12 günlük olduk ve çok iyiyiz 🤗
Rumeysa_24 Cerenuznglu amin inşallah 23 haftalığız çok ayakta kalınca hep karnımın alt kısımları ağrıyor sanki bebekler aşagıda gibi hissediyorum o yüzden biyere çıkmıyorum korkudan
Cerenuznglu Rumeysa_24 o his o zamanlarda başlıyor hiç gitmiyor maalesef canım . Kolaylıklar diliyorum
Aynurdokuz ElifYA-05 Bide yiyebilirsen avakado ye ben yiyemedim ama çoğu kişi muzla ezip güzel oluyor diyorlar yada limon sık üstüne ben yiyemedim ama baya aldiriyormus
Poyrazin_annesi Canm benm bebegın kılo alması genetık oluyor dedı doktr bana. Anne baba zayıfsa ne yersen ye bu cocukta zayf olur dedı. Sen yumurtanı meyvenı kuruyemısıni ye saglıgı yerınde olsn yter cnm🥰
aliandalina Slaedz rabbim zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizde 2 hfta geriden geliyoruz genetik değil doktorum sakın stres yapma o bile etki eder dedi protein ağırlıklı beslen dedi bu hafta kontrolüm var bakalım ne olacak
glnr_21 ElifYA-05 bence böyle bir şey yok ben ne ceviz yedim ne yumurta yedim ne de düzenli beslendim bebeğim 3.920 doğdu 38 haftalık bence o bebekle alakalı
Slaedz aliandalina bu hafta içtiğim kadar kefir kalmadı protein bol bol yedim ama Bilmiyorum hem gelişim gerili hemde suyum fazla çıktı Allah sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻🤲🏻
aliandalina Slaedz aynısını geçen kontrolde bende yaşadım kayınbabam kasap yemedigim kadar et köfte kemiksulu çorba yedim içtim ama yok almayınca almıyor bu yavrular 🤣 Amin inşallah canım 🥰😘