2prensesannesiiii Bez olarak molfix tercih etmeyi düşündüm kişisel bakım ürünleri olarak uni baby doğru tercih olur mu kullanan deneyimleyen annelerimiz memnun mu?
Eemoom 2prensesannesiiii ben mustela kullanıyorum. Çok güzel yumuşacık yapıyor. Bebek yağı özellikle sürdükten sonra asla yağlı his bırakmıyor ya da kıyafetlerini yağ yapmıyor. Kokuları da çok güzel. Uzun sürede gidiyor.
Papatyaa_01 2prensesannesiiii bez sleppy, ıslak mendil ve deterjan yumuşatıcı unibaby aldım şampuanda oydu sanırım tamda hatırlamıyorum ama, deterjanlar çok güzel ve kalıcı tam bi bebek kokusu, diğerlerinide bebişim doğunca deneyecez artık inşallah memnun kalırım.
mercimekkoftesi1 Sadece şampuan ve yenidoğan ıslak havlusunu kullandım ve ikisinden de inanılmaz memnunum. Kızım 19 aylık oldu hala devam ediyorum kullanmaya. Kısmet olursa Nisan sonunda doğum yapcam o kızıma da kullancam.
2prensesannesiiii Pentate yaaaa teşekkür ederim 🙏🏻 bende liste yaptım marka olarak uni baby yazdım 🙈🥰
Mervecet Ben mustela tercih etmeyi düşünüyorum. Uni baby bana çok doğal gelmiyor. Ama içerik araştırması yapmadım. Mühensinoğlu diye bir sayfa var instagram da o adam içeriklerini ayrıntılı bir şekilde paylaşıyor. O fikir verebilir, tavsiye ederim.
2prensesannesiiii Mervecet bende tam tersi mustela içeriği çok temiz değil diye duydum bakim dediğiniz yere bi🙏🏻 Teşekkür ederim 🙏🏻