ilzannliy Ftm124 hemşiremiz 7.aya kadar ayda 1-1,5 kg alman normal demişti canım. 6,5 aylık olduk zaten 😁 günlük yürümeye veya evin içinde hareketli olmaya çalışıyorum aşırı yediğim yok normal yeme düzenimdeyim hamileyim deyip amann şunu yiyim demiyorum.
Mayaknyazli Ftm124 ilk gebeligimde 53 ten 73 e kalkdim. 2 ci gebeligimde 61 den 65 oldum. Şuan 3 cu gebeligim ve 59 dan 65 deyim. Haftam 33+4. Yani demem o ki ilk gebelikte kilonu kontrol etmek olmuyo😍bebeklerim de ikisi de 3 kilo 600 oldular. İnşallah bu bebisim de 3 kiloyu gecer🙌😍
Summerwine Aysegul_3838 Rabbim sağlıkla kavuştursun.Tabi iki oglandan sonra kız bebekte istersiniz.☺️
Aysegul_3838 Summerwine amin inşaallah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşaallah tabiki gönlüm kızdan yana
Nurcangulpideci @Ftm124 ben 20 kusurlu haftalarda 14 kilo aldım ablamlar toplamda 30 kilo almışlardı benim gidişat da onu gösteriyor dert ettiğiniz şeye bak az bile almissiniz yani normal bana gore 😐 sonrasında da 36 bedene geri döndüler bence ne kadar aldığından ziyade sonrasında azmedip ne kadar verdiğin önemli 🤗 tabi bi de boy da önemli biz 170-175 arasi oldugumuz icin belli bile olmadı hiç 💆🏻♀️
busragil Ftm124 26. Haftam bitti 13 kilo aldim, sorun yok devamke dedi doktor 😂 boy 170, 60 kg la hamile kaldim, 80 le giderim doğuma gibi gibi
busragil Ftm124 sadece göbeğim buyudugu icin ve sagliksal bir sorun olmadigi icin sanirim doktorumda bir sey demiyor, hem onemli olan sonrasında verebilmek 😀