Pisi neriman1524 neler yediğimi yazdım bakın isterseniz. Muz çok güzel kilo aldırıyor. Boyu haftasına göre 2 hafta önde kiloda doğal olarak önde oluyor. Yazdıklarıma artı olarak haftada 2 kere falan bol kaşarlı tost yorum.
Papatyaaa__ Happycatt en son 16haftada gitmiştim 127gr şimdi 20haftayım daha gitmedim gelicek hafta gidicem
melisaugtr Happycatt 25+4′te yani 3 gün önce gittik 864 gr 35 cm idi oğlum🥰 şükürler olsun her şey yolunda ilerliyor 🙏🏻 sizin nasıl gidiyor😊
Happycatt melisaugtr iyi çok şükür ben geçen ay gittim en son çarşamba gidecem bakalım me durumdayız ☺️
Secil2818 melisaugtr merhabalar, bende 25+4 de gittim. Boyu 35 cm, kilosu 955 gr dedi 1 hafta önden gidiyor zaten. Doktor suyun biraz fazla gibi dedi, sınır 8miş benim 6.6 falanmış. Sizin doktor kilo ve boy için bişey demişmiydi
Emel_dmn Happycatt 36+5 de gittim 3.400 gr dı cuma günü sezeryana giricem 37+6 bakalım doğum kilosu kaç olacak 🥹🥹
Opecert Biraz önce cıktm 29+2 1620 gram boyunu konusmuyor hic bizm doktor😂 bizm icin boyu değil kilo önemli diyor ama sanıyorm bizmki kısa tıknaz bişey olcak😂
goncacan Happycatt aynen kuzm dikkat ediyorum ama cok agir grip gecirdik biz bi ay falan toparlanamadik ondan olabilir