Tubag1 dietitianmom karbonhidrat ve tatlı mı tetikliyor peki ben öğrendiğimden beri korkudan hiçbirşey yiyemiyorum psikolojim bozuldu 🥹
dietitianmom Tubag1 hiç canınızı sıkmayın bebek en çok stresten etkileniyor demişti doktorum, tabii bir taraftanda çok yağlı hamurişi bol şekerli vs yani kısacası vücuda zararlı olan besinler tüketilmemeli
Yarenylmz Gln0110 30 dan sonra hem ben hem bebek hızlı aldık kiloyu 33 haftalık 2400 dedi doktor en son şu an 34+4 olduk 🙃
MerveSinan aliandalina ya benim zannimca 35 haftaligim :)) 33 haftalik olduguma inanmiyorum.Bir ara post acmistim hesap yapmayi sevenler diye ordan bakarsan durumu anlarsin.Yani doktor duzeltmesi ile 33 haftaligim ama bence 35 im.Son adet tarihini baz alirsak 37 😂😂
meryemsareveannesi21 Gul_mom haftasına göre normal o kilosu ama beni kızın boyu uzun olduğu için doktorun söylediklerine göre hızlı kilo alıyor ama bize de normal dedi
Gul_mom meryemsareveannesi21 bana da normal dedi ama ilk hamileligimde gelişim geriliği olunca tedirgin oluyorum
Nurdan1604 Mommy48 bizim de 24+5 de 650 gram çıktı 1 hafta geriden dedi aynı şekilde ama milyonluğa işaretmiş iri bebek değilmiş bende siz gibi çok tedirgin oldum sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 🤲🏻💓🥺
Mommy48 Nurdan1604 bana da öyle söyledi doktor minyon olacak dedi sağlığı ile ilgili hiç bir sıkıntı yokmuş. İnşallah sağlıkla gelsin bütün minikler 🙏🏼
destan8vedat_ aliandalina valla herşeyi de yiyorum çok kilo da almadım 10 kilo almışım Ceviz yumurta tahin pekmez kuruyemiş bal fındık tozlu süt her akşam 😂 bunlar genel olarak
destan8vedat_ Yarenylmz ay allah korusun 😂 normal istiyorum 5 kg olursa nasıl doğururum birde ilk gebeliğim
Aecer rumeyshaan 16+2 de 184 gr çıktı benim geçen hafta. ultrasonda 17+2 görünüyor ben de dedim önde mi neden böyle, bu haftalarda 1 hafta önde ya da geride olması önemli değil 10-20 gr oynar en fazla dedi. Yani normal sizin de bence :)