Cansuu00 Gln0110 her gün sabahları haşlanmış yumurta, 3-4 adet ceviz, bir bardak doğal süt, kaşar ve bir kaşık pekmez, gün içerisinde muz ve diğer meyveler onun dışında hangi yemek olursa 😂😂
Ozlemduman BeatifulAngel çatı darlığım var benim ilki sezaryen oldu 39+4te oğlum 4 buçuk kilo doğdu şimdi ikinci de sezaryen oluyo ilki sezaryen olduğu için
Caglagul96 BeatifulAngel hayır canım bu ikinci gebeligim ilk kizimida mecburi sezeryanla oldu o yuzden buda sezeryan
aliandalina MerveSinan masalah canım neler yedin tavsiyen nedir bizde 1800 gramiz 33. Haftadayiz boy kilo genetik uzun ve iriyiz ama bebiş zayıf kaldı :(
MerveSinan aliandalina ya benim zannimca 35 haftaligim :)) 33 haftalik olduguma inanmiyorum.Bir ara post acmistim hesap yapmayi sevenler diye ordan bakarsan durumu anlarsin.Yani doktor duzeltmesi ile 33 haftaligim ama bence 35 im.Son adet tarihini baz alirsak 37 😂😂
AsyaveAnnesiii _Deniz1 tahmini bir boy söylüyor benim doktorum hep ama yanılma payı olabilir iki büklüm duruyorlar diye hatırlatıyor
destan8vedat_ aliandalina valla herşeyi de yiyorum çok kilo da almadım 10 kilo almışım Ceviz yumurta tahin pekmez kuruyemiş bal fındık tozlu süt her akşam 😂 bunlar genel olarak
mucizem___ Gln0110 evet olabilir o zaman 23 haftaysa benim de 22 23 arası falan 650 sonra 760 falan dı gecen cuma gittiğim de 26+1 Di 1000 gram dı olabilir yani 100 200 gm gramdan cok bişi olacagını sanmıyorum alır zamanla kilo saglıklı dogsunlar da 🙏😊
Cansuu00 Gln0110 benimde maşallahım var. 10 kilo aldım. Hiç bulantısı olan biri olmadım hep iştahım açıktı ve sonuç 😂
Kubra-2363 Nil_tal09 evet biraz fazla 27.haftamda o kilodaydı bebek biraz daha şeker içeren şeylerden uzak durman gerek
Cicegim38 @"Sudetalip şimdi kaç haftalıksin ne zamandir gitmiyosun bende 20 haftalikken gittim simdi 25+2 deyil hala gitmedim 😂
2prensesannesiiii Happycatt 27+2 de 1067 gr dı boyunu söylemeyi unuttu çünkü bebeğin güzel pozunu yakalamaya çalışıyordu drumuz🙈🥰 haftaya cuma gideceğim o zaman öğrenirim artık🙈🥰
Myonat 19 haftalıkken gittiğimde boyu 17 cm kilosu 345 di paşamın. İnanın mide bulantılarım yeni yeni geçiyor sizce zayıf mı kızlar 🙂 şuan 20+4 olduk
Gln0110 Cansuu00 ben 23 haftada 7 kg aldım diye dikkat et dedi 😅 Zaten 50 ile başlamıştım şu an 57 yim. Hatta 100 gram vermişim sabah baktım. Benim de öyle bulantım vs olmadığı için vermeden hep üstüne koydum 😬