mommyinthefuture mother2 Rahim adet öncesi de kalınlaşıyor. İnşallah gebeliktendir. 🤲🏻Sonuç çıkınca etiketleyin. ❤️
annesinin_kelebekleri mother2 bende de rahim kalinlasmasi var hatta doktor duvarını kazıdı, şimdi de son adetim 1 şubat , 13 gün oldu gecikme var testim negatif, Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı haber alırsınız
mommyinthefuture mother2 Yaa. 😔Hayırlısı olsun inşallah. Zamanı var demekki. Bir çocuğun var anladığım kadarıyla. Buna da şükür. Bir kere olmuşsa yine olur. Allah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin. 🤲🏻🌹
mother2 mommyinthefuture evrt var cok sukur tedavi gormek zorundayım her gebeligimde o yuzden cok mutluydum simdi bir ay daha beklicem ondan sonra devam edicem🥰
mommyinthefuture mother2 Rabbim kolaylaştırsın. 🤲🏻❤️Ben de 2 buçuk yıldır bekliyorum. Bakalım benim mucizem ne zaman çalıcak kapımı. ☺️
mommyinthefuture mother2 Evet. Hemen hemen her ay doktora gidiyorum. Farklı doktorlar deniyoruz. Aynı şeyleri söylüyorlar. Tahlillerimiz temiz şükür. Nasip olmuyor. Bi dahaki ay Allah izin verirse aşılama deniycez artık. Her an aklımda, hayalimde. Bizim de imtihanımız bu demekki.
Dolphin16 mommyinthefuture sıkıntı stres yapmayın hiç beklemedik bir anda oluyor mucizeler Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
mommyinthefuture Dolphin16 Amin inşallah. Allah razı olsun.🌹 Bi noktadan sonra durgunlaşıyor insan. Alışıyorum sanırım olmamasına.
mommyinthefuture mother2 Amin inşallah Allah razı olsun. 🤲🏻Ederim tabi. Tüm foruma duyurucam inşallah güzel haberi alırsam. ☺️