Tahamine7341 Kahyaasena narkoz bilmem ama bebegin hakkına giriyorsunuz onun o dükkandan kaçma şansı yok
Bettuss_123 Kahyaasena böyle bir şey yok. Anestezi doktorun ya da asistanı ameliyat öncesinde sigara içip içmediğini ne kadar içtiğini kullandığın ilaçları her şeyi soruyor sana ona göre ilacın dozu ayarlanıyor. 2 tane çok azmış bırakmana ramak kalmış. Biraz kendini sıkmaya çalış lütfen tek oksijeni senin kanın olan bebeğine o nikotini o zararlı maddeleri içirtme.
Seter Normalde bu tür postlara girip yorum yapmam hatada olsa herkesin kendi anneliği derim ama siz 30 haftadır o zehirden etkilenen bebeğinizi değilde, kendi çekiceniz acıyı mı düşünüyorsunuz cidden? Kusura bakmayın ama inanılmaz bencilce…
Kahyaasena Seter şurada 2 haftadir kullaniyorum başından beri kullanmadim birakmaya çalıştım hep ama olmadi
Seter Kahyaasena postu ilk açtığınızda başından beri hep istedim ama bırakamadım yazmıştınız. Şimdi açıklama kaldırılmış. Beni mi kendinizi mi kandırıyorsunuz şu an. Yanlış da doğru da size ait ama dediğim gibi normalde yorum dahi yapmam ama size emanet edilmiş minicik bir bedenin değil de doğumda kendi çekiceniz acıya endişe duymanız çok bencilce.
1Gozde1Yusuf- @“Kahyaasena”#p26738798 ya kotu ornek vermis gibi olmiyim de millet hamileyken bile neler kullaniyo uyusuyo sen 2 sigara icince mi hissetcekmisin ? Ne bos ne gereksiz zır cahil insanlar var ya birak dinleme sunlari icmesen tabiki daha iyi ama dinleme yani soylenenleri