Kizlar benim bir kızım var 4 buçuk yaşında şuna 36 haftalık hamileyim ilk kızımda doğumum çok güzel gecmisti doğumdan üç gün önce nişanım gelmişti doktor Altan muane edince doktor doğumun basladigini ama açılmanin 3 cm olduğunu soylemisti yatış istedi ve ben yatisi kabul etmedim ve istegimle imza atıp çıktım doğuma iki gün kala sancılarım devam etti ve o gece hiç tuvalleten çıkamadım sabaha kadar doğum olacağı gün ise akşam yemeği yedim ve saat 6 gibi sancılarım 10 dk bire düşünce saat 10.30 kadar çekip hastaneye gittim ve doktor nst bağlayıp doğumun başladığını soyledi açılma 6 cm dedi yatış istedi bende yatisi kabul etmedim ve imza atıp çıktım ama sancılarım hiç durmuyor 5 dk birin altına bile düşmüştü nst açıdan duramiyordum eve gittim merdivenleri çıktım içeri girmeden artık dayanamıyorum raddesine gelip tekrar gittim ama bacaklarımı açamıyorum daha taksi hastanenin bahçesine girmeden kızımın başı göründü doktorlar hemen tekerlekli sandalye alıp geldi beni dogumhaneye çıkardı ve ben çatal sandalyeye çıkmamla kızımı kucagima almam bir oldu şimdi Allah’tan tek dileğim umarım bu doğumda böyle geçer rabbim yardimcimiz olsun 🥰