Ao526- Elif_p Direk parti malzemelerini hazırlayan kişiye verdik 🤪 Bize, ailemize ve arkadaşlarımıza sürpriz oldu şahane bir andı o çığlıklar şaşkınlıklar 😍 cinsiyeti ilk balonu hazırlayan parti dükkanında çalışan kız öğrendi 😂
Elif_p Ao526- ne güzel ya aslında benim de aklımda ilk bebegimde yapamamıstık pandemiden şimdi de deprem felaketi insan eglence yapmaya cekiniyor😔
Elif_p bsraa16 canım bugün tam 10 haftalığız inşallah 🤗2 hafta sonra gşdecegiz kontrole ama zaman geçmek bilmiyor 🙈
Ao526- Elif_p Öyle bir alan tutulup hunharca eğlendiğimiz bir an değildi 😍 ev içindeydi böyle gün ortamı gibi hazırlık yaptık. Pembeli mavili süsler en yakın dostlarımız, ailemiz, aile büyüklerimiz.. kendimize ve ilerde izletmek üzere oğlumuza anı bıraktık. Vah tüh demeyelim diye 😍
TozluToprak Elif_p 24. Haftada özel klinige giderek ögrendim. Ankara devlet hastanesi asla bilgi vermio ☺ hala kac kilodayiz boyumuz ne kadar bilmiyorum. 36. Haftamdayim.
TozluToprak Elif_p evet ☺ daha öncesinde ultrasondada görememistim göstermiolar devlette malesef. Görürüz diye gittik ve 2 ayri doktorunda ilk söyledigi Oglumuz oluyor oldu ☺ asiri bi sevinc mutluluk yasamistim. Bilgi alabilmek görebilmek cok güzel bi duygu. Ilk ve son görüsümüz oldu 😊 bundan sonrada dogdugunda galiba. özele gitmedigim sürece göremicez cnkü.
Elif_p Cansuatesss demek ki erkek gercekten daha erken ve kolay belli ediyor arkadaslar ben yorumlarınızdan tecrübelerden bunu cıkardım sanki
Minikkoalam11 Gulcan0511- bnim şuan ikinci hamileliğim ilk hamileliğimle şimdiki çok farklı sadce aynı olan tek şey kasık ağrılarım
Gulcan0511- Minikkoalam11 cinsiyetı bellımı 😇 benım kızım var bu erkekmıs gıbı dıssedıorum rüyamda falan erkek bebek gordm kucagımda hayırlısı elbette ama su ara en merak ettıgım sey bu 2. Oldugu ıcın kızımda boyle degıldıö
Damlasupilcioglu Elif_p 12.haftamda gittim ama doktorum kesin bişey diyemem dedi bende hiç sormadım, 16.haftamda öğrendim, ama ben baya hissediyordum zaten erkek olacağını öyle de oldu, doktorum söylemeden ben söylemiştim bana sürpriz olmadı yani 🥰