ilzannliy Elif_p ilk hamileliğim erkek olsun diye gönlümden geçiyordu, ailem de eşim de kız olacak bak gör senin gibi felan diyince kız fikrine çok alışmıştık ama erkek olacakmış 😂 nasip ikisi de yoktu sevinecektik her türlü 💕
hilalsercek ilzannliy Çok sevindim canım hayırlı olsun benimde gönlümden geçen o ilk hamileliğim darısı bana nasip olur inşallah 🥰🥰
ilzannliy hilalsercek rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın da oğlan olmuş kız olmuş önemli değil hayırlısı neyse o olsun canım. ben öğrendiğimde şükür namazı kılmıştım cinsiyetini de rabbim hayırlısı ne olacaksa onu ver dedim çünkü pcos luydum evlat sahibi olmak bile bi nimet 💕💐
baharmann Elif_p 12.haftada ikili tarama için gittim cinsiyeti %90 kız dedi. Maşallah benim bebem çok güzel pozlar verdi her şeyini gösterdi seninki de öyleyse rahat belli olur.😍
mihribanerdogan 12 haftalıkken gittik pozisyon da uygundu emin olamsdi net bir şey diyemedi 15 haftalıkken tekrar gitcez
ozi086 22 haftada öğrendim bir oğlum olacağını 🤩 abisini de o haftalarda öğrenmiştim benimkiler utangaç 😁😁
ogretmenanne_16 Elif_p 12. Haftada erkek tahmini yapmıştı doktor🙈 16 da kesinleştirdi , bebek erkek ise erkek tahminde rahatça bulunuyor genelde hekimler , sağlıcakla gelsin hepimizinki 🙏🏻
RabiaKose Saglamcemile benim karnım top gibiydi hiç bir yerim değişmemişti arkadan bakan asla hamile olduğumu anlamıyordu 😂 yüzüm burnum ayaklarım felan sismemisti erkek olduğundan mi yoksa vücudumdan mi bilmiyorum bakalım şimdi büyük ihtimalle kıza hamileyim bakalım bunda ne olacak 🤪🤗🥰
DevraNR1119 Elif_p 12.haftada tahminde bulundu ozeldeki doktorum salı günü devlete gidicem 14 haftalık oldu şuan belli olur artık bide ilk hamile olduğumu öğrenince kızım geliyor demiştim doktorum da kız tahmin etti bakalım salı günü ne çıkacak merak ediyorum bende 🌹
Gln0110 Elif_p benim o haftalarda göstermedi bacakları kapalıydı. 16 da gittim açıktı ama yanlış görmüş doktorum, detaylı usg de netleşti. Yani 21 de