kadertugrul7 Elif_p daha sonucumuz çıkmadı 2 hafta sonra cikicakmis ozamana netleşir galiba gosterirse
kadertugrul7 Nurcihannan bende devlete gidiyorum ama 2li taramada tahmin yapti doktor oglumdada devlete gittim onada 10 haftalikken demisti erkek diye doktora göre değişiyor bence
Nurcihannan kadertugrul7 iki doktora gittim hiç bakmadan 1 ay sonra dediler cok merak ediyorum gece uyuyamıyorum dedim direk 1 ay sonra belli olmaz şimdi dediler
Ayse0885 Elif_p eli ayağı oynuyor diye demedi çok hareketli olunca görme şansı oldu demek istedim hareket etmediği zamanda zor gördü bacakları kapalı idi yani
Tugbadkm Elif_p ben bugün 10+3 ile doktor kontrolüme gittim cinsiyet tahminim var istersen söylerim dedim söyletmedim. Herkes 12 diyor ama nasıl oldu 10 da belli oldu ben de anlamadım 😂
Tugbadkm Elif_p bilmiyorum erkek olur diyor böyle dediğim herkes ama kız olunca da farkediyorlarmış erkenden ☺️ hayırlısı olsun inşallah
Mervehanm esraEb Evet canım öğrendim doktor oğlunuz olacak dedi %100 erkek dedi ben zaten çevremdeki bi çok kişi erkek hissediyodu sağlıklı olsun inşallah daim olsun ☺️🥰
esraEb Mervehanm çok sevindim Allah bağışlasın,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗darısı başıma artık 🙏
Mervehanm esraEb Amin inşallah sizde öğrenince buraya yazın bende merak ettim benim uzun bekleyişim kesinleşti inşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim 🥰🤲
esraEb Mervehanm amin canım benim Allah razı olsun 🤗 ben bidaha dörtlü tarama sonucum çıkınca gideceğim. 2 hafta daha merakla bekliycem artık 🙈
Nuran_gultekin Elif_p geç oldu biraz ama yeni farkettim kusura bakma canım Allah kısmet ederse oğlum olacak ❤️