Elif_p Gulcan0511- canım Rüyan cıktı mı ya ben de rüyamda ultrasona girdim doktor bak bu pipi erkek bu bebek dedi ama bilinçaltı mı gercek mi bilemiyorum 😅
Nuran_gultekin Elif_p geç oldu biraz ama yeni farkettim kusura bakma canım Allah kısmet ederse oğlum olacak ❤️
Elif_p Ao526- yani aslında ben de öyle bir sey yapabilirim hani cok da paylasmadan dediğin gibi vah tüh dememek İcin ama ben sabredemem herhalde yaa zarfın icinde kini bilmek isterim 😅
Ao526- Elif_p Hayat kısa, anı hakkettiği şekilde yaşamalıyız bence ❤️ Sabah 9.30 du randevum. Milletin toplanması akşam 8 i buldu. Kim bilir kaç saat o balonla bakıştık 😂
stresliannee tun_gok1 Aaa hadi ya o zaman ihtimal var doktor çok iyi biri pek yanılmaz diye düşünmüştüm ama her şey olabilir dediğin gibi
Hernasipvaktineesirdir Elif_p benim direk erkek demişti 12. Haftada. Değişmedi canım. İyi bi doktorsa ve cihazları iyise anlayabilir.
Ao526- Elif_p Çok heyecanlıydı 😍❤️ Biz hep sağlıklısını diledik , hayırlısını diledik 😍 sonuçta bizi çok mutlu etti ❤️ Allah sorunsuz sıkıntısız hepimizin bebişini kucağını aldırır inşallah ❤️
Gulcan0511- Damlasupilcioglu göbek şeklınız nasılkı banada hep erkek gelıyo dıyolar nasıl anlıyolar bılmıorum
Tinkiminki6 Gulcan0511- göbeğiniz sivriyse erkek yanvan bir karniniz varsa kiz benim karnım top gibi sivri
Damlasupilcioglu Gulcan0511- göbeğiniz sivri gibi büyüyorsa erkek oluyor ama daha yayvan duruyorsa kız