Anneyimmbennnn Ya ben hamileliğimin başından beri bebeğime bir sürü yenidoğan takımları aldım ama yarın doğum var ve bebek 4000 gr a 54 cm olmuş bu çocuğa bu kıyafetler olacak mı :)
Busra--54 Anneyimmbennnn iki bebegimede kilolarını bilmeden herseyini yenidoğan almıştım ve ikiside 5 kilo doğmuştu gayette olmuşlardı kıyafetleri de sonradan kilo alımları normal ilerlemişti o yüzden ilk ay giydirmistim olur bence ama yinede 3 ay olanlardanda tercih edin
Balbebek012 Anneyimmbennnn 4000 gram denmiştir ama en az 200 300 gram eksik doğar merak etme bir de 4 kg doğsa bile olur en az bir ay giyer annesi
Mucizem33 Anneyimmbennnn yeğenim 4 kilo üzerinde ve 62 cm doğmuştu . 10 gun giyemedi yenidoğan . Genelde 3. 6 giydi
Sampiyon0618 Anneyimmbennnn oluyor ama en fazla 1 hafta giydirirsin benimde kızım 4.615 kilo doğdu hastane çıkışı 1 hafta giyemedi çok hızlı büyüyorlar benim kızımda 54 cm doğdu şimdi 2 yaşında 3. 4 yaş alıyorum herseyi 2 yaş olmuyo 3. 6 ay alman lazım herseyi yoksa sürekli alışverişe çıkman lazım 🤣
Edafmo Anneyimmbennnn 1 2 hafta kadar anca giyer o da belki çünkü yenidoğanların boyu 56 cm oluyor diye biliyorum