defneveannesii_ gireceğin hafta ve günü belirledikten sonra 15 gün geriye say çünkü randevular 15 gün önceden açılıyor canım. sabah 10.00 da kaçırmadan mhrs ye girdiğinde randevu alabiliyorsun aksi takdirde bekleyerek bulamazsın 5 dk içinde bitiyor. Ultrason siyah beyazdı yaklaşık 5 dk sürüyor ama ben memnun kalmadım, sekreterine pozitif görüldü izlendi diyip geçiyor yani tabi bi özel hastane muamelesi beklemiyorsun elbette. Benim kalp rahatsızlığım vardı bebeğe de fetal eko yapılacak zaten diye üstünde durmadı. Pozisyondan dolayı göremediğim yerler oldu biraz dolaş açsan yemek ye gel dedi gittim yine aynı göremedi 2 hafta sonra bir daha gel dedi. Benimle aynı gün gelen bir kadını da benim gibi ikinciye aldı bi daha çağırdı. Ikinci gidişimde eksik kalan yerlere baktı, kilolu olduğumdan tam görüntüleme yapılamadı diye not düştü sonra suyunda azalma var riskleri bunlar dedi ama su ölçümünü söylemedi. Tabi tedirgin oldum ertesi gün doktoruma gittiğimde suyum normal ölçüldü hatta değer söyleyin lütfen dedim, sınır değerini filan sordum neden azalma var diyip strese soktu zaten ilk hamileliğim pimpirikliyim anlamadım. Doktorum belki bebeğin pozisyonu o an öyle denk gelmiştir dedi ama yine de o tedirginlik bana yetti. Bir kaç arkadaşım daha memnun kalmadı detaylıda. Benden zayıf olan arkadaşıma bile kilolusun demiş, komşuma bebeğin burnu küçük görünüyor filan dedi maşallah sağlıkla doğdu bebek velhasıl devlet hastanesi değil mi aman aman diyorsun bazen. Benim de detaylı hikayem böyle 🤷🏼♀️ imkanın varsa özele git canım renkli 3 boyutlu inceleniyor cd, fotoğraf ve rapor elinize veriliyor 😁