Silaaa_2 Yeni doğan bebek tırnak bakımını nasıl yapıyorsunuz bebekler için tırnak makası oluyor çocuğu olan anneler yorumlarınızı bekliyorum
esmaa_umitt Silaaa_2 Ben tırnak makasıyla kesemem canı acır korkusuyla sanırım bu ürünü sipariş edicem☺️
ilzannliy Silaaa_2 bebişimde deneme fırsatım olmadı ama yeğenimde duştan sonra veya uyurken bebek tırnak makası ile kesiyorduk bir sorunda yaşamadık 🙃 bende o yüzden e bebekten baby plus manikür seti aldım tırnak makası, törpü, çıt çıt makas var içinde .
Bebekistiyorummm esmaa_umitt kız ben geçen hafta iki tanesini 120 liraya aldım bir arkadasima bir kendime çok pahalı bu sakın alma. Valla aynini aldım
Meray29 esmaa_umitt bu ürünü ben aldım daha bebeğimde kullanmadım ama denediğimde gayet güzel bir urruun
Silaaa_2 esmaa_umitt evet bende korkuyorum elleri parmakları çok minik kesemem diye korkuyorum cesaret edemiyorum bu ürünü daha önce görmüştüm bununla kolay oluyor mu kesimi internetten nasıl yaptıklarına bakıp izleyeceğim bu urunle nasıl yapıyorlarmış diye bu ürün daha iyiyse bundan alırım bende mutlaka bunu kullanırım sağol canım benim 😊😊❤
tugcee0 esmaa_umitt ben aldım arızalı geldi iade ettim geri de sipariş vermedim tırnak makası alacam galiba güvenemiyorum buna pek
esmaa_umitt Bebekistiyorummm Link atabilir misin peki canım 🥰evet daha uyguları da vardı ben ilk bu çıktı diye bunun görsellini aldım hemen
Busrata33 Silaaa_2 uyurken kesiyorsunuz zaten ilk tabi bi heyecan oluyor☺️ yumuşak uçlulardan alırsanız daha iyi olur,12.Aydan sonra kendisi kestirmeye başladı hiç zorlanmadım ben
Bebekistiyorummm Silaaa_2 denedim 6 başlık var bebeğin gelisimi ve anne için farklı başlıklar. Bence gayet başarılı. Henüz bebeğim yok kendimde denedim😄