Silaaa_2 E bebekten alışveriş yapan var mı duyduğum kadarıyla istediğin baskıyı ve istediğini yazdırabiliyormuşsun bebek kıyafetlerine ne kadar fiyata yaptırıyorsunuz? alan yaptıran var mı bende yaptırmak istiyorum da alcam bu ay merak ettim 😊
Silaaa_2 Ozge56 fiyat o kadar önemli değilde öyle merak ettim ben yıl başında yaptırmıştım ama instagram sayfasından yeni yıl hediyesi olarak eşime baba oğul tişört zıbın takımı yaptırmıştım Bi tanesi takım babasına tişört bebeğe zıbın bir tane daha zıbin var o da yazılı babasıyla ilgili 😊
Silaaa_2 Ozge56 şeyi merak ediyorum baskılı kıyafeti yıkayınca çıkarmı çamaşır makinasında yazılı olan kıyafeti diyorum tabikide baskı çıkmaz ama yazılı olan 🤔🤔
Ozge56 Silaaa_2 bence cikar sonuçta baskı yıkadıktan kaynar su olursa cikar ama elde yıkarım dersen çıkmaz ben öyle yaptırmıştım çıktı zamanla döküldü. Ama hatıra olarak olur
Silaaa_2 Ozge56 yok giydirmeyi düşünüyorum da ondan sordum yıkanınca çıkar mı diye ama elde yıkarım bende o zaman çünkü giydirip fotoğraf çekmek istiyorum anı olarak kalsın diye de babasıyla aynı ikiside giyecek inşallah o günleri de görcem 2 ay kaldı 30 haftaliga giriyorum 🥰🤭😊😊
Ozge56 Silaaa_2 maşallah görürsün inşallah gerçi ben bu sene giydiremicem daha 13 haftaligim ama hediye edicem babasına 🥺🙈
Silaaa_2 beyzacmvrc ucuzmuş gerçekten anladım her şehirdeki şubede yok diyosun yani tabi gidip öğrenmek lazım sağol canım 👍