Betulakarr Kızlar bebek arabası bakıyorum ama max 4 bin tllik bir şey arıyorum uzun süre kullanışlı bir şey olsun istiyorum ama ne ve nasıl bir sey almalıyım hic bilmiyorum 🥺 alan varsa yardımcı olursaniz çok sevinirim ❤️❤️❤️
Hayalmi Betulakarr uzun süreli kullanmak istiyorsanız travel kesinlikle düşünmeyin derim okadar para veriyoruz 1.5 max2sene anca kullanılıyor . Pusetli kabin boy arabalardan bakın derim tavsiyem 3.doğumum olacak kaç çeşit araba kullandım 😁 en rahatı en koforlusu kabin boylar ..
Naazli CmreKsidar puset kısmı çok güzel ama malesef büyük aparatı bizim hiç hoşumuza gitmedi 😕 aşırı kullanışsız
Mezig-20 Naazli evet fiyat olarak piyasadakilere göre uygun sağlam ebebeğin kendi üretimi olması da güzel muhatabın var en azından ama araba pratik kullanışlı değil
Mezig-20 CmreKsidar 3 yıldır kullanıyorum 900₺ almıştım🥹 şimdi uçmuş tabi Çok memnunum sağlam fakat ağır bir araba pratik değil
Merakliana6 Trldyg asla kullanışlı değil. Girdiğin çıktığın yerde eşşek ölüsü gibi zorlukta hele bebek büyüdükçe tam bir kaos hemen aldığımız gibi sattık
MugeGuness Betulakarr ben chicco ohlala 2 tercih ettim. Travel sistem tercih etmedim pusetleri falan çok ağır oluyo. Çok memnunum 3.5 kilo bebek arabası. Bebeğimi taşırken arabayı da rahatlıkla taşıyorum
Ozge56 Betulakarr valla ben baktım bebek arabasi 10.500 fiyatı 4 bine varsa güzel sağlam bende alayım önerisi olan varsa
Merakliana6 Betulakarr travel almada ne alırsan al 😂aldığımız gibi sattık aman yarabbi yok böyle bir zorluk