Aralik13 Olmadım olmadım derken ben de kaptım şifayı,otrivinesiz hayatıma devam edemiyorum resmen ve reçetede hamilelikte kullanılmaz yazıyor.Çok mu zararlı nedir bilenler yazarsa çok sevinirim.
Didoun Aralik13 kesinlikle kullanılmamalıdır. Doktorlar yazmıyor. Parol dışında hiçbir ilaç verilmiyor
minnakkurabiyelerim Aralik13 bir haftadır sadece parol o da ilk gün 3 tane ictim diger günler 2 1 diye azalttm gece atesim cikar da farkedemem diye. Ihlamur ve ya kuşburnu cayi ictim aksamlar 1 fincan. Diger ilaçlar zararlı malesef
Snglhfs Aralik13 burun spreyı otrivine de illiadin de doktorum kullanabilirsin dedi bna kullandım bn illiadin spreyı ilk hamileliğimdede bundada
Minnakmt Snglhfs merhaba burun spreyini uzun vadede mi kullandınız? Yoksa 3 - 5 gün mü? Benim baya bi sürdü sadece geceleri sıkıyorum. Bebeğime bir sıkıntı olur mu acaba
Aralik13 Kızlar sağolun doktora sordum 3 gün kullanabilirsin problem yok dedi sizin de bilginiz olsun hayata bağlandım resmen,kbb doktoruna da görünücem bakalım.