Dmrsld ilki mesela bazı tecrübesizlikler ile başladı bilinen bir doktora gittim çevremde kendi muayenesi olan meğer herkese sabah erkenden gel 6-7 gibi mesela sabah ki erken gir demiş o gün 13 doğum yaptırmış kendisi ben 9.33 de doğurdum , şunu diyebilirdim ben bir tık hastaneden fazla ödeme yaptım sonuçta bana tam saat verin diyebilirdim . Diğeri ise sonda meselesi biz odaya giriş yaptık 8 de mesela sonda takıldı idrar torbası yani ama ben bekliyorum. Sonda da nasıl bir duygu oklava sokmuşlar gibi yatakta eğilmiyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum . Benden sonra aynı doktora doğum yapacak olan arkadaşıma söyle sondayı sen uyuyunca taksın dedim demiş öyle de olmuş ama o zaman kat hemşireleri kendi kolaylığı için kasap usulü herkese saatine yakın zamanda değil de aynı anda takmış , diğer zorluğu ise şu , karına bastırmaları benim doktorum asla bahsetmedi bundan mesela ben her gittiğim doktora söylüyorum karına bastırıyor musunuz diye kimisi evet kimisi hayır diyor. Ben genel anestezi ile Doğum yaptım, bebeğim doğmuş odaya çıktım hemşireler geldi 3 kişi biri erkek hepsi aynı anda karnıma bastırdılar ki öldüm ya öldüm alttan kan çıktığını kontrol etmek içinmiş dikişlerim patlayacaktı resmen şimdi mesela doktorum bastırırım ama spinal olduğı için uyuşuk olue çok ağrın olmaz ve tek kişi olur diye beni tembihledi ama göreceğiz bakalım az kaldı