Janset Selam Canlar gebelikte elinde siğil çıkan oldu mu hayır işlem de yaptırmak istemiyorum nasıl geçer acaba?🤔
Nurde Geceleri limon dilimi koyup üstünü sarın sabah çıkarın düşene kadar her gece uygulayın düşer inşaallah
Nurde Janset yok limonun kendisini dilimleyip üstüne koyuyoruz mümkün olduğu kadar küçük koyun siğilin etrafındaki normal deriyi buruşturuyor biraz çünkü ama gün içinde normale dönüyor ben denedim 9-10 günde düştü siğilim
Pamugumgeliyor canim valla ben migren yuzunden bir hafta serum yedim o sirada vucut gidasiz kalip bagisikligim coktugu icin hemen sigiller deri disina vurdu. Tam migren gecti derken bide sigillerle ugrastim. Bi ay boyunca hic umursamadim gecer ddim. Ama vajinanin ic taraflarina yayilmaya basladi. Bazilari et beni gibi. Bazisida karnibaharin yüzeyi gibi yanyana ve pütürtu bi sekildeydi. Dayaamadim gittim doktora korkudan. Doktor bakti ddi et beni gibi olanlar neysede, bu karnibahar gibi olan cidden karnihar kadarda buyur ve kocaman olur buyuklugu karaisinda sasirirsin ddi. Sonrasi kanser ddi. Uc aylik hamilesin sana ilac yazamam, suan bi islemde yapamam, ama sana tek cozum soylicem ddi, yenidogan kokusuz islak mendili alicaksin, gunde en az iki defa dogal olmasina dikkat et, elma sirkesi dokup sigilleri siliceksin ddi. Zaten bebegin buyuk olsa sana yazacagim ilaclarda elma sirkesinden yapilan ilaclardi tek cozumu elma sirkesi ddi. Nyse ben korkudan basladim ilk zamanlar yanma cok oluyodu ama alistikca yanma rahatsiz etmedi beni. Ayna karsisina gecip tek tek islak mendile elma sirkesini dokup silmeye basladim. Bi tarafi islak mendille siliyosan diger tarafi baska yeni islak mendille sil ki o virus diger tarafa bulasmasin. Ben her ama her gun 20 gun boyunca gunde en az 5-6 kez sigilleri elma sirkesi ile sildim. Ve bacaklarim acik sekilde kurumasini bekledim sonrada her silmeden sonra temiz ic camasir giydim. Gunde 6 tane felan ic camasiri degistiriyodum. Bu arada kizlar bende evlendgimden beri vajinal mantar vardi o yuzden hep kasintim vardi. Sirke ile sigilleri silerken bu vajinal kasintimda gecti artik hic yok. Nyse derken ben bu sigilleri sildikce sigiller beyaz renk olmaya basladi ve gun gectikce kuculdu. 20 gun kadar sildim sonra tatile gittik, tatilde silemedim , bi hafta sonra eve geldim baktim ki o bi haftada sigiller hic cogalmamis hicte buyumemis 20 gunde yok olmuslar zaten. Doktora soyledim cok sevindi ve ddiki sigillerin gecmis olsada artik, haftada en az 4-5 kere yinede sirke ile sigil olsada olmasada vajinayi sil ki yeniden cikmak istese bile tamamen ölsün hic cikamaz ddi. Ciddende kizlar cok sukur suan 7 aylik hamileyim ama sigillerim gecmis olmasina ragmen hala haftada 4-5 kere vajinayi silerim . Cok sukur ne kasintim var ne sigillerim. Biraz uzun yazdim ama bu cozumu bilmeyen cok hamile arkadas var cidden cok ise yaradi iyice ogrenin ddim
Janset Pamugumgeliyor sağol canım gerçekten çok faydalı bir bilgi. Benim de elimde çıktı binada sarımsak sardım bu seferde elimin derisini yaktı yara oldu biraz ara verdim baktım bu sefer de büyüyor . Şimdi de elma sirkesi sardım tekrar limon da deneyeceğim İnşallah geçer