Linasel kızlar 37+2yim bugün farkettim göbek deliğim yok olmuş resmen öyle komik duruyor ki😅😅 sizde durumlar nasıl
Prenses34_annesi Linasel kız hamilelikte öyle oluyor ama doğumdan sonra göbek deliği genişliyor resmen sonra eski haline dönüyor benim de midem bulanıyordu göbek deliğimden tiksinir hale gelmiştim 🥲😂😂
Aynenkanka Linasel hshahahs benim de kayboldu bi de piercing takılı hem komik hem kötü duruyor düzelmesini istiyorum 🤣
Gamzecimm Linasel bizim aramızda ufak bi gerginlik var kendisiyle ne dokunurum ne bakarim hiç hazetmiyorum 😂😂
Sahnedekimadam Onun kapanacağı kesin mi ya kapanmama ihtimali var mı :( ben baya hoşlanmıyorum o görüntüden
Prenses34_annesi Sahnedekimadam eski halini alıyor canım merak etme doğumdan sonra yavaş yavaş eski şekline geliyor
Sahnedekimadam Prenses34_annesi İyi barii😄 bazılarının göbek deliği böyle bi garip oluyor ya dışına doğru o bile gıcığıma gidiyor benim kendimde hiç dayanamam😄
Prenses34_annesi Linasel yok kız resmen doğumdan sonra genişledi tamam mı sonra yavaş yavaş toparladı eski halini aldı 😂
Aynenkanka Linasel hiç rahatsız etmiyor ki 🤭🤭 incelerinden aldım taktım göbek için olanlar kalın geldi bi süre sonra tabi
Aynenkanka Sahnedekimadam yok canım hiç rahatsız etmedi sorun da olmadı, göbek piercinginin barı kalın geldi karnım büyüdükçe şunlardan aldım
Sahnedekimadam Aynenkanka Benimki normalde kapanmıyor ama karnım büyüdükçe kapanır mı diye şüphe ettim açıkçası denicem bunu bi yoklim sağol😄