Efder Arkadaşlar merhaba benim son adet tarihim 28 agustostu ancak 4 Ekim’de tekrar regl oldum ama yarım gün kadar sürdü lekelenmeler de devam etti bu arada emzirme dönemindeyim 15 aylık bir bebeğim var ben tiroidlerimde sorun var düşüncesiyle doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim doktorumun hesabına göre şuan 9 hafta 6 günlük hamileyim sizce son adet tarihim 4 Ekim mi yoksa 28 agustosmu kafam çok karışıyor bu durumu yaşayan varmı ?
Muhammedamine Efder ultrasonda bebeği görmediniz mi ? Kaç haftayla uyumlu çıkıyor doktorunuz 10 haftayla uyumu dediğine göre sizi muayene etti
Ozderr Efder 28 agustostan beri hamilesin canım Ekim’de olmuş olsa su an en fazla beş haftalık hamilesin derdi doktor.
Efder GozdeCemre ama yerleşme kanaması döllenme esnasında olmuyor mu O zaman bebek Ekim’de mi döllendi 🙄🤔
GozdeCemre Efder eğer 4 ekimde olmuş olsan eylül de neden hasta olmadın? Ben bebeğime 7 8 haftalık hamileyken çok az bi kanamam olmuştu doktora gitmiştim herşey yolunda demişti bilemiyorum doktorunla konuşsan daha iyi ultrasonda zaten kaç haftalık belli olur
Efder GozdeCemre işte tam da burda kafam karışıyor birkaç ay gecikme yaşadım bir hafta on gün kadar normalde Eylül 28 de beklenen olmayınca 4 ekimde olanı Eylül ayının adeti gibi gördüm dr aslında haftasıyla uyumlu dedi ama en iyisi dediğin gibi bu gittiğimde tekrar sorayım
GozdeCemre Efder 4 ekim de olan yarım gün anca sürdü demişsin bunu adet kanaması olarak görme canım üstüne görmüşsündür belki 2 3 gün sürse tamam diyeceğimde ilkini baz al sen ayrıca doktor haftasıyla uyumlu demiş bu yüzden kafana takma
BurcuY Efder benimde son adetim 9 Ağustos kuzum 12 hafta 5 günlüğüz saat 12 itibarı ile 🙈seninle aramızda 19 gün var yani sende 9 küsür haftalıksın ☺️Hayırlı uğurlu olsun bu arada bebişin sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
Efder BurcuY ilk bebeğin mi canım cinsiyetini öğrendiniz mi bizim bu bebek biraz sürpriz oldu daha Kızım çok küçük o yüzden hala kendimi hazırlayamadım hamileliğe allahtan bulantıyı bu sefer hafif yaşıyorum allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
BurcuY Efder amin kuzum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ☺️☺️ Evet ilk bebeğim tahmini olarak öğrendik kuzum kıza benzio dedi ama kesin deil 🙊😍 evet kızın baya küçükmüş olsun kuzum vardır bunda da bi hayır ☺️
Efder Muhammedamine gördüm kalp atışını duydum haftasıyla uyumlu dedi dr da ben diğer hamileliklerimde böyle bi durum yaşamadım kanama kafamı karıştırdı